INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

FOTO Cristiano Ronaldo s-a pozat cu un fotbalist român » Reacțiile de pe facebook sunt de neratat: "Spune-i să vină la Dinamo!"

Cristiano Ronaldo FOTO: Guliver/GettyImages
Cristiano Ronaldo FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2018 09:06

Laurențiu Brănescu (24 de ani), fostul portar al lui Dinamo, a încărcat pe pagina de facebook o fotografie cu cvintuplul câștigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo (33 de ani). 

Împrumutul lui Brănescu de la Juventus la Dinamo a expirat la finalul acestui sezon. Portarul cotat la 300.000 de euro nu pare a resimți despărțirea de "câini". 

Întors la Torino, a dat peste noul coleg, portughezul Cristiano Ronaldo. Brănescu nu a ratat ocazia de a se poza cu fostul star al celor de la Real Madrid. Fotografia a devenit instant virală, prietenii portarului reacționând savuros. 

branescu

Cele mai AMUZANTE reacții

  • "Ai cam tremurat!"
  • "Ronaldo Deaconu de la Chiajna?"
  • "Spune-i să vină la Dinamo!"

Laurențiu Brănescu este sub contract cu "Bătrâna Doamnă" din 2011. Campioana Italiei le-a plătit celor de la Râmnicu Vâlcea suma de 400 de mii de euro în schimbul portarului român. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1742401565799276
Gaby A Gator  •  03 August 2018, 12:01

Stanciu si chipciu doua petarde caraghioase care au fentat fotbalul! Nu mai stia andetlecht cum sa faca sa scape de ei si saatenueze ţeapa financiara uriasa luata de la pro(s)tanca....

brancusi
brancusi  •  03 August 2018, 11:37
Postat de rocky2 pe 03 August 2018, 11:26

Valceanul Branescu e de 7 ani la Juventus si e inca sub contract cu ei! Cati exgigisti au rezistat mai mult de un sezon la o echipa occidentala fara sa fie vanduti in est si in pierdere? Stanciu si Chipciu cele mai recente exemple!

Si spune-mi tu concret,ce realizari a avut???Fara indoiala mult sub Stanciu si Chipciu?Tu crezi ca nu mi-as dori sa uimim fotbalul mare cu jucatori tineri,sa avem din nou o echipa nationala spre varful ierarhiei mondiale???Constat cu amaraciune ca dam doar mari rateuri si cazul de fata e la fel de elocvent.Nu observi ca nici macar altii crescuti de timpuriu pe la case mari(vezi Puscas Inter si Dragomir Arsenal)nu sunt in stare sa confirme?Iar din punctul meu de vedere este cam exclusiv vina lor,iar asta nu e un motiv de a-i lauda,cum dealtfel nici nu am cazut in extrema opusa,de a-i face in mod stupid cu ou si cu otet.

rocky2
rocky2  •  03 August 2018, 11:26
Postat de brancusi pe 03 August 2018, 10:16

Si ziceati ca numai Jiji da tepe la "export":)))))))))

Valceanul Branescu e de 7 ani la Juventus si e inca sub contract cu ei! Cati exgigisti au rezistat mai mult de un sezon la o echipa occidentala fara sa fie vanduti in est si in pierdere? Stanciu si Chipciu cele mai recente exemple!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează