INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - CORDOBA

FOTO Cum celebrează sponsorul lui Messi al patrulea Balon de Aur cîştigat de argentinian

Articol de - Publicat joi, 10 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 10 ianuarie 2013 21:12

După câştigarea celui de-al patrulea Balon de Aur, Lionel Messi a fost premiat de firma Adidas cu o pereche de ghete de aur, conform site-ului canchallena.com.

Ghetele sunt un omagiu adus performanţelor mijlocaşului de la Barcelona. Pe ele sunt inscripţionaţi anii în care Lionel a primit Balonul de Aur, fiecare an fiind scris în interiorul unui soare, inspirat de steagul Argentinei.

Messi va purta ghetele pentru prima dată în partida de Cupă din această seară, pe care Barcelona o dispută contra modestei Cordoba, în Cupa Regelui. În tur, catalanii au câştigat cu 2-0, iar Messi este singurul jucător important pe care Villanova nu îl va odihni la acest meci, după cum informează El Mundo Deportivo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
valyomanyd
valyomanyd  •  10 Ianuarie 2013, 23:27

Iar ati ghicit :)))) Messi e titular cu Cordoba, deja a marcat trei goluri ! :))))))

andystar
andystar  •  10 Ianuarie 2013, 22:28

Merita cu desavarsire tot ce ii se intampla !

valentino22
valentino22  •  10 Ianuarie 2013, 22:06
Postat de sasquatchro pe 10 Ianuarie 2013, 21:43

E absolut normal, are si el dreptul sa il aplaude stadionul, asa o performanta nu cred ca voi avea prea curand sansa sa o vad... In fine, degeaba se oftica Bernabeul, s-a vazut pe parcursul unui an/sezon cine e mai valoros...

Piticul asta imi ofera clipe de euforie de fiecare data cand ma uit la un meci in care joaca!!!! Cat de genial eeeeeeeeeeeeee!!!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează