CAMPIONATE  ·  ANGLIA

FOTO Cutremurător » Adio, Gazza? Prietenii se tem că Paul Gascoigne ar putea muri în cîteva săptămîni

Personalul hotelului cheamă ambulanța, Gascoigne e jos, leşinat +2 FOTO
Personalul hotelului cheamă ambulanța, Gascoigne e jos, leşinat

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 iulie 2013 20:50

Fostul internaţional, 46 de ani, a pierdut bătălie după bătălie cu alcoolul şi pare că organismul său nu mai are putere să lupte.

Odată încînta pe gazon, acum a ajuns să zacă în plină stradă, aproape inconştient, lîngă un tomberon. Fotografiile publicate ieri de tabloidul The Sun devoalează cum nu se poate mai bine drama fostului internaţional englez Paul Gascoigne. Şocant!

Alcoolul a pus din nou stăpînire pe trupul său, iar potrivit aceluiaşi The Sun, prietenii se tem că ar putea muri în următoarele săptămîni. Jucătorul de cricket Ronnie Irani, cel care în primăvară l-a ajutat financiar să ajungă în SUA, la dezalcoolizare, e disperat: "Gazza a suferit o recidivă majoră. Încă mai sper să-şi revină şi să lupte, dar nu ştiu dacă organismul său mai poate".

Gascoigne, 46 de ani, începuse o nouă bătălie cu alcoolul acum o lună, după ce s-a operat la sold. N-a rezistat însă tentaţiei şi, la sfîrşitul săptămînii, beat criţă, şi-a luat fosta soţie la bătaie.

Arestat şi apoi eliberat pe cauţiune, acceptase să meargă luni la o întîlnire a Alcoolicilor Anonimi. Dar a ajuns la Londra. În faţa hotelului Royal National, unde, sprijinit în cîrje, plîngînd, îi implora pe trecători să-i mai cumpere băutură. După care s-a mai trezit abia la spital.

Gazza are probleme mintale şi nu ştiu dacă organismul lui mai poate să lupte" (Ronnie Irani, jucător cricket, prietenul lui Gascoigne)

57 de selecţii (10 goluri) a bifat Paul Gascoigne în reprezentativa Angliei, între 1988 şi 1998Cine este cel mai de temut interlop din România. Poreclit “Ștefan cel Mare” a pus Moldova sub asediu
Libertatea
Comentarii (9)
monere1980  •  11 Iulie 2013, 17:55

toti ne ducem, asa ca... no big deal.

dreamer123  •  11 Iulie 2013, 15:48

trist...sper sa treaca peste, desi sunt slabe sanse la ce viata a avut...si nimeni nu I intinde o reala mana de ajutor...toti vor publicitate

detoatepttoti  •  11 Iulie 2013, 15:43

alcolismul este o ''boala'' ...pacat de el, trist sa vezi asa ceva indiferent ca a fost sau nu o vedeta , orice persoana care are probleme cu alcoolul o compatimesc, am cunoscut cativa oameni cu asemenea probleme, si cel mai dureros este cand sunt constienti de problema lor dar nu pot face nimic....ce vedeti in filme si prin documentare sunt ''apa rece'' pentru ''casa sperantei''

Vezi toate comentariile (9 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
21:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Milan - Bologna
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, La Liga
Betis - Valladolid
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet

Liga 1