INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

FOTO Destinație surpriză pentru Klopp » Neamțul se află în orașul echipei cu care urmează să semneze

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2015 16:24

Mai multe echipe mari îl doresc pe Jurgen Klopp, însă neamțul pare să fi făcut deja alegerea, fiind văzut astăzi pe aeroportul din Istanbul.

Tehnicianul care a ajuns în finala Ligii Campionilor cu Borussia Dortmund în sezonul 2012-2013 a aterizat împreună cu impresarul său pe aeroportul din Istanbul, iar drumul acestora va continua la clubul Fenerbahce.

Klopp a zburat în Turcia cu un avion privat, iar în cursul zilei de azi urmează să discute cu președintele lui Fenerbahce, Aziz Yildirim, anunță presa din Turcia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
buzucm
buzucm  •  19 Mai 2015, 18:25

intre negociere si parafarea actelor este totusi o distanta lunga. eu cred de explicat aceasta alegere insa de discutat ramane de discutat dupa ce semneaza. pasionat de fotbal? cauta pe google blogul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rozu
rozu  •  18 Mai 2015, 19:48

dezamagitoare alegere...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Mai 2015, 19:18
Postat de raducallin pe 18 Mai 2015, 18:46

Pai....si. nea Mircea ?Face si el ca Titi Dumitriu cand l-a pacalit Banciu la telefon ,ca vine in Giulesti ?

Nea Mircea? La Dortmund!:))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează