INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

FOTO E iubita lui Gotze, dar îi fug ochii după un campion din Formula 1: ”E sportivul meu preferat”

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 19:25

Ce ghinion pe Mario Gotze. Are o relație cu una din cele mai frumoase femei din Germania, însă ea nu are ochi doar pentru el.

Ann-Kathrin Brömmel e cu mijlocașul lui Dortmund din 2012, iar relația lor a devenit tot mai serioasă. Prin urmare, tânăra își permite și momente de sinceritate.

Ea a recunoscut recent că sportivul ei preferat nu e iubitul ei, ci campionul din Formula 1, Nico Rosberg. De altfel, ea a fost chiar și în Abu Dhabi pentru a-l susține pe pilotul german în lupta pentru titlul de campion.

În acest timp, ea a postat numeroase poze cu mesaje de susținere pentru Rosberg și a descris experineța din paddockul Mercedes ca fiind ”foarte distractivă”. Oare se joacă cu focul?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
865649993470573
Ionutz Dorian  •  05 Decembrie 2016, 03:17

Bai rasilor ce treaba are Nico Rosberg cu ametita asta? Nico acum 2 ani sa insurat si anul trecut sotia a nascut o fetita. Un idiot a scris articolul asta si alt idiot l-a aprobat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează