INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - LEGANES 4-1

FOTO Eliberați de "dictatura Ronaldo", Benzema și Bale colaborează de minune: "Imprevizibil și spectaculos"

Foto: Reuters +9   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 13:07

Real Madrid a făcut spectacol și sâmbătă, în al doilea meci consecutiv în care dă 4 goluri și cu aceiași marcatori. Apărarea rămâne însă o problemă, Courtois primind botezul blanco cu gol. Madrilenii s-au impus cu 4-1 în fața lui Leganes.

4-1 tinde să devină rezultatul preferat de Real în acest debut din LaLiga. După Girona, sâmbătă i-a venit și rândul lui Leganes să fie victima recitalului ofensiv blanco.

Eliberați de "dictatura Ronaldo", Benzema și Bale colaborează de minune, ajutați de un Asensio foarte eficient și inspirat, completând locul din celebrul trident. Madrilenii au marcat deja zece goluri în primele trei etape cu Julen Lopetegui pe bancă și au punctaj maxim!

"Imprevizibil și politonal"

"Real și-a pierdut probabil mare parte din cele 50 de goluri garantate de Cristiano, dar parcul de distracții s-a întors pe Bernabeu. Fotbalul colectiv și politonal al noului antrenor a revitalizat Madridul și publicul a gustat schimbarea. Un repertoriu variat, ce a transformat Realul într-o echipă imprevizibilă și spectaculoasă, cu un apetit de gol formidabil, creând un potop de ocazii în fața unui adversar care nici n-a existat", a remarcat AS.

Coincidență ori nu, pe tabelă au punctat aceleași nume ca-n urmă cu o săptămână, tot cu "dublă" Benzema (o reușită validată cu VAR) și penalty marcat de Ramos. Căpitanul nu a deschis, ci a închis acum showul. 

7 goluri au marcat împreună Benzema și Bale în primele 3 etape, tot atâtea câte reușiseră la Real francezul și galezul în precedentele 3 sezoane la un loc în același interval

3 penaltyuri a primit echipa madrilenă în acest campionat, toate scoase de Asensio. Din ultimele 9 lovituri de la 11 metri executate la club și națională, Ramos a transformat 7

"Benzema e un jucător mare și toate meritele îi aparțin. N-am nicio contribuție la reușitele lui. A redevenit un goleador pentru că muncește extraordinar și sper să continue tot așa" Julen Lopetegui, antrenor Real Madrid

 Citește și: ”Totul îi merge rău” » Allegri recunoaște criza lui Cristiano, 23 de șuturi, niciun gol!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  02 Septembrie 2018, 17:14

Aportul lui Cristiano a fost important in cele trei UCL castigate!In Primera Divizion...Real nu prea a iesit campioana!

darth_2345
darth_2345  •  02 Septembrie 2018, 14:35

4 - 1 cu leganes !? Wow !!! Extraordinar

balauru48
balauru48  •  02 Septembrie 2018, 13:44

Niciodata nu va castiga Real atat de multe trofee cat a castigat cu ''dictatorul Ronaldo''!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează