INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

FOTO Fanii celei mai titrate echipe din Rusia au făcut spectacol la antrenament! Atmosferă de derby la gard

FOTO: Facebook @Spartak Moscova
FOTO: Facebook @Spartak Moscova

Articol de - Publicat vineri, 05 iunie 2020 18:14

Cea mai titrată și mai iubită echipă a Rusiei, Spartak Moscova, și-a reluat antrenamentele și se pregătește de reluarea campionatului, mai ales că are de recuperat.

Spartak este sportiv, pe locul 8 în Rusia, dar prima din punct de vedere al fidelității arătate de suporteri. „Echipa poporului”, cum mai este denumită Spartak, încă se scaldă în mediocritate la 3 ani de la ultimul trofeu de campioană. 

Spectacol de culoare 

După ce staff-ul tehnic al moscoviților, condus de Domenico Tedesco, a încropit un joc-școală cu fotbaliștii echipei secunde, fanii au ieșit la rampă. 

Pentru a insufla curaj favoriților, ultrașii lui Spartak au încropit o întreagă scenografie lângă cantonamentul rușilor. Au sosit în număr destul de mare și au oferit un spectacol pirotehnic, impresionându-i pe elevii germanului Tedesco. Fotbaliștii au fost încântați: în celălalt colț al Europei, ultrașii Benficăi au atacat autocarul echipei și au rănit doi jucători!

+3 FOTO

Rușii din galeria lui Spartak, printre cei mai temuți din estul Europei, au venit echipați cu măști de protecție și s-au pus lângă gardul ce despărțea baza de antrenament de restul urbei, iar fotbaliștii, urcați pe un dâmb, au asistat la spectacolul oferit de suporteri. 

Campionatul se va relua oficial peste două săptămâni, iar Spartak va juca pe 20 iunie cu Arsenal Tula, vecina de clasament. 

22 de campionatea câștigat Spartak Moscova: 12 titluri pe perioada URSS, 10 în Rusia

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

PSV și-a exclus căpitanul de la antrenamentele de grup!

Marius Șumudică știe ce fotbalist român s-ar potrivi la Galatasaray: „Ar avea succes aici”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  06 Iunie 2020, 00:29

ca in turcia...sia ai au inchiriat o macara sa vada un meci....pt ca sau vandut toate biletele :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close