INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

FOTO Fost idol în Bundesliga, arestat pentru tentativă de viol!

Marcelinho a fost arestat +4   FOTO
Marcelinho a fost arestat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2011 17:32

Marcelinho, un adevărat idol al tribunelor Bundesligii în perioada sa de graţie, a fost arestat de poliţia din oraşul său natal, Campina Grande.


Excentricul jucător de profil ofensiv a fost acuzat de o tînără că ar fi hărţuit-o sexual. Aceasta a participat, alături de alte aproximativ 30 de persoane, la o petrecere organizată de Marcelinho, care s-a încheiat la primele ore ale dimineţii. Jucătorul a fost arestat de poliţia din Campina Grande şi acuzat de tentativă de viol, informează Bild.

Fotbalistul brazilian a fost un adevărat fenomen pentru fotbalul din Germania, atît prin jocul prestat, cît şi prin extravaganţa frizurilor sau modul special de a sărbători marcarea golurilor. Marcelinho a marcat 77 de goluri în 205 prezenţe în Bundesliga, în tricoul a două echipe, Hertha Berlin şi VfL Wolfsburg. În prezent, el evoluează la Sport Recife, în ţara natală.

Vezi mai jos o galerie foto cu cele mai interesante frizuri ale lui Marcelinho!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
r3cky
r3cky  •  30 Noiembrie 2011, 18:31

Daca nu a platit-o inainte... Asa-i trebuie. Probabil nu s-au inteles la bani. :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close