INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO » Fractură craniană! Va lipsi o lună de la Everton

foto: Reuters +2   FOTO
foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 27 august 2018 11:46

Michael Keane, care marcase al doilea gol al ”caramelelor”, s-a ciocnit cu colegul Gueye și a căzut inconștient pe gazon. Și-a revenit, dar 3-4 săptămâni nu va avea voie să dea cu capul în minge.

Minute de groază și spaimă au trăit fanii în Bournemouth - Everton 2-2, după ce Michael Keane a căzut inert pe gazon. Era finalul meciului când fundașul de 25 de ani, ce majorase diferența oaspeților la 2-0 în minutul 66, s-a ciocnit violent la un duel aerian pentru minge cu colegul Idrissa Gueye. Rămas inconștient, Keane a avut nevoie însă de masca de oxigen pentru a-și reveni, înainte de a fi scos pe targă și transportat la spital.

Primul gol pentru "caramele"

"A suferit o mică fractură craniană și nu are voie să mai lovescă mingea cu capul timp de 3-4 săptămâni", a anunțat clubul din Liverpool. Michael a scăpat ușor, deși doctorii l-au anunțat că le va lipsi cel puțin o lună "caramemelor". "Vreau să le mulțumesc mult celor din stafful medical al lui Bournemouth și Everton pentru ajutorul acordat, ca și personalului de la Poole Hospital pentru grija și tratamentul excelente", a declarat Keane. El a marcat în premieră în campionat pentru echipa lui Marco Silva în 33 de meciuri. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează