INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FULHAM - MANCHESTER CITY

FOTO Fulham - Manchester City 0-2 » Echipa lui Pep Guardiola este din nou lider în Premier League! Meci rezolvat după 27 de minute

Fulham - Manchester City // FOTO: Reuters +7   FOTO
Fulham - Manchester City // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 09:57

Manchester City a câștigat meciul cu Fulham 2-0, și a urcat provizoriu pe locul 1 în Premier League.

Fulham - ManchesterCity, detalii + statistici AICI

Fulham - Manchester City 0-2
AU marcat: B. Silva 5', s. aGUERO 27'

Manchester City nu a avut emoții în deplasarea de la Fulham. Echipa lui Pep Guardiola a rezolvat meciul încă din prima repriză.

În minutul 5, Bernardo Silva a primit o pasă la marginea careului și a șutat în diagonală, la colțul lung, deschizând scorul. În minutul 27, Sergio Aguero a stabilit scorul final. Atacantul argentinian a primit mingea în careu, a trecut de doi adversari și a marcat din unghi, cu un lob peste portarul advers.

În repriza a doua, City nu a mai forțat și nu a mai marcat, în timp ce Fulham nu a avut forța de reduce din diferență. După 31 de meciuri, Manchester City are 77 de puncte, cu unul peste Liverpool, care va juca duminică împotriva lui Tottenham. (Clasamentul AICI)

Echipe de start

Fulham: Rico - Fosu-Mensah, Chambers, Christie, Bryan - Cairney, Le Marchand, Zambo Anguissa- Babel, Sessegnon, Ayite
Antrenor: Scott Park

Manchester City: Ederson - Walker, Otamendi, Laporte, Zinchenko- De Bruyne, Gundogan, David Silva - B. Silva, Aguero, Sterling
Antrenor: Pep Guardiola

 
 

Programul complet al etapei - aici

„Vom juca împotriva unor jucători fantastici, care au unul dintre cei mai mare antrenori ai lumii. E o provocare pentru noi. Vom întâlni o echipă bine pregătită. Îmi place să cred că vom intra foarte bine în joc și vom lupta pentru a reuși cât mai multe lucruri bune” Scott Parker, antrenor Fulham

Citește și:

Răzvan Marin is on fire! A reușit două pase decisive în victoria contra echipei lui Ladislau Boloni

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
allez_lfc
allez_lfc  •  30 Martie 2019, 15:17

Un nou meci rusinos in care adversari cetatenilor nu isi doresc sa treaca centrul terenului. Sper ca dupa dubla cu Spurs din UCL in care londonezi se vor impune fara probleme, lumea sa inteleaga ca trupa lui Guardiola e intr-adevar cea mai buna din Anglia, dar nu la fotbal. Dupa titlurile furate in 2012 si 2014 urmeaza asta din 2019 si ala din 2020 etc. In UCL maxim sferturi pentru eterna campioana a Angliei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează