INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

FOTO Hulk a recunoscut relația cu nepoata fostei sale soții! Cum a făcut anunțul

FOTO: Instagram @ +26   FOTO
FOTO: Instagram @

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 18:39

Starul brazilian Hulk (33 de ani) s-a despărțit de soția Iran Angelo de Souza, după 12 ani de căsnicie, și s-a cuplat cu nepoata ei, Camila (31 de ani). Fotbalistul și frumoasa braziliancă au făcut publică relația. 

Hulk a postat prima imagine alături de noua lui parteneră. În descrierea fotografiei de pe Instagram, starul brazilian a scris: „Pace și iubire” și a limitat comentariile la cei pe care îi urmărește el pe Instagram.

+22 FOTO

SOȚIA NU ÎL IARTĂ PE HULK

Hulk, pe numele real Givanildo Vieira de Sousa, și Iran au împreună trei copiii. Ian are 10 ani, Tiago are 8, iar Alice 6 ani. Fosta soție se simte trădată. „E regretabil că domnul Hulk a făcut un asemenea lucru, nu sunt fericită că un mariaj de 12 ani se termină așa. Nu a respectat durerea celei care l-a iubit cu devotament, afecțiune, respect. Nu s-a gândit nici la copiii noștri”, a spus Iran.

Vezi și:

FOTO HOT La două capete! Un fotomodel e fan Real Madrid și Barcelona

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  04 Martie 2020, 19:29

Aoleo, bine ca ati revenit cu detalii, ca nu mai puteam rezista fara sa stim ce se mai intampla in telenovela cu Hulkarinho. Uf, ne-am mai revenit cat de cat. Iar pentru cei care tot intreaba de "domnisoara" dintre cele doua, putem spune, fara sa ne inselam, ca numai domnisoara nu e, chiar pare ***, ***. Si probabil urmeaza dupa nepoata in "inima" lui Hulk! Stiti, ca inima era cu probleme la astia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

klucian2222
klucian2222  •  04 Martie 2020, 19:13

Si domnisoara dintre cele doua Hulkeritze cine este ? O fi nepoata nepoatei ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează