INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AGRESIUNE

FOTO Imagine dură: 3 jucători și un suporter l-au desfigurat pe arbitru! "Nu poate vorbi, nu poate mânca. Bea doar cu paiul"

Articol de - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 11:21

Arbitrul Daniel Sweeney a ajuns la spital, cu dublă fractură de mandibulă și fracturi la osul zigomatic și piramida nazală, la finalul unei partide de amatori din Irlanda. 

În Irlanda, dacă arbitrezi un meci de amatori și greșești (sau cei care pierd cred că ai greșit), viața ta e în pericol.  Daniel Sweeney, 45 de ani, tocmai condusese partida dintre Horseleap United și Mullingar Town.

Trei jucători și un suporter ai oaspeților l-au prins în parcarea de lângă teren și l-au bătut. A fost transportat inițial la un spital din regiune, mutat ulterior la St. James's Hospital, din Dublin. A suferit o dublă fractură de mandibulă și fracturi la osul zigomatic și piramida nazală.

"Deocamdată, nu poate vorbi, nu poate mânca. Bea doar cu paiul", a dezvăluit secretarul Comisiei de Arbitri în zona Midlands.

"Nu am mai văzut un asemenea atac în fotbal. E o rușine".  Recent, Liga districtuală de juniori din Dublin a dat un comunicat, susținând că unele meciuri par confruntări de MMA. În ultimele 6 săptămâni, șapte partide au fost suspendate din cauza gravelor incidente. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează