INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE

FOTO Imagini teribile din Premier League: i-a rupt piciorul! » Cel puțin 8 luni OUT

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 19:34

James McCarthy (27 de ani), fotbalistul celor de la Everton, a suferit o accidentare horror în meciul jucat azi cu West Bromwich, 1-1.

Irlandezul a fost lovit puternic de Salomon Rondon, în urma unui duel involuntar în care jucătorul lui WBA a vrut să șuteze în minge.

După ce a primit îngrijiri pe teren, McCarthy a fost transportat la spital, unde medicii i-au confirmat diagnosticul crunt: fractură de tibie și peroneu.

Fotbalistul lui Everton va sta pe tușă cel puțin opt luni, continuând astfel seria accidentărilor: în acest sezon jucase doar patru meciuri, fiind scos din circuit din cauza unor probleme la genunchi.

Imediat după ce a observat gravitatea accidentării, Salomon Rondon, cel care îl faultase pe McCarthy, a izbucnit în lacrimi. 

Vezi aici toate rezultatele zilei din Premier League 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  21 Ianuarie 2018, 10:47

Accident ,de aceea se numeste accident.Nu s-a vrut asa ceva. Sunt si cazuri cand sunt tentative criminale cum a patit Deac cu Sanmartean.Ala n-a mai fost accident. Cu picioarele fotbalistii isi castiga painea.

catalynn
catalynn  •  20 Ianuarie 2018, 19:57

Doamne Fereste! Dar in acest caz macar e un risc asumat si nu ramane muritor de foame ... Sanatate si recuperare ușoară!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează