INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JAPONIA

FOTO "Iniesta made in China" » Decizia luată de conducerea adversarilor celor de la Vissel Kobe înainte de meciul direct

FOTO: Instagram +5   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 11:56

Transferat în această vară în Japonia, la Vissel Kobe, mijlocașul Andres Iniesta, 34 de ani, va rata meciul de duminică, contra celor de la Tokyo, de la ora 13:00, ora României.

Iniesta este în Spania, acolo unde se ocupă de acte pentru ca familia lui să vină în Japonia, și nu este în lotul celor de la Vissel Kobe. Pentru că Iniesta este un adevărat fenoment în Japonia, iar fanii umplu stadioanele pentru a-l vedea, conducerea celor de la FC Tokyo a luat o decizie surprinzătoare.

Cei de la Tokyo au hotărât să angajeze un actor, Yusuke Noda, pe post de dublură a mijlocașului spaniol. Acesta va fi prezent la meci și va anima spectatorii înainte de meci.

 clipboard023

2
meciuri a jucat Andres Iniesta la Vissel Kobe, echipă de pe locul 5, cu 29 de puncte în 19 meciuri

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  04 August 2018, 12:48

Asta, pt. ciobanul gheorghe , poate înțelege o dată pt. totdeauna că numele unei mari valori nu poate fi folosit de un neica nimeni !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează