INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CARITATE

FOTO Inițiativă unică a clubului Borussia Dortmund » Terapie cu "Zidul Galben" pentru copiii grav bolnavi

Foto: bvb.de +1   FOTO
Foto: bvb.de

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 15:50

Fundația caritabilă a Borussiei Dortmund, "Leuchte auf", alături de cinci jucători ai echipei și o firmă germană, au pus bazele unui proiect unic, menit să vină în ajutorul copiilor grav bolnavi care au nevoie de tomografie prin rezonanță magnetică.

La Dortmund a fost inaugurat un tomograf care le oferă copiilor posibilitatea de a vedea imagini de pe stadion și de a asculta zgomotul tribunelor, în timp ce sunt supuși procedurilor medicale. Copiii pot alege dintr-o varietate de clipuri video.

Astfel, copiii pot rămâne liniștiți și nu ar mai avea nevoie de anestezie în cele 30 de minute în care se desfășoară de obicei procedura.

 

Am Ende der dunklen Gasse...erstrahlt die gelbe Wand! Die Südtribüne steht nicht nur wie ein Fels hinter dem BVB,...

Posted by BVB-Stiftung „leuchte auf“ on Wednesday, 13 December 2017

Jucătorii care s-au implicat în acest proiect prin donații au fost André Schürrle, Shinji Kagawa, Marco Reus, Sven Bender (transferat între timp la Bayer Leverkusen) și Sokratis.

Filmele au fost realizate de regizorul Adolf Winkelmann, originar din Dortmund, care a ajustat materialele video astfel încât acestea să fie funcționale într-un astfel de context.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează