INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

FOTO La asta nu se aștepta nimeni! Cum a apărut Neymar la meciul lui PSG cu Montpellier

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 februarie 2020 20:04

Neymar, care va face 28 de ani peste patru zile, a șocat asistența la meciul pe câștigat de PSG cu Montpellier, scor 5-0.

Atacantul brazilian a apărut pe teren tuns și cu părul vopsit ROZ, după ce tocmai anunțase că în acest an își va sărbători ziua într-un mod mai discret față de anii precedenți.

La încălzire, Neymar a purtat un tricou dedicat lui Kobe Bryant, baschetbalist decedat duminică într-un accident tragic cu elicopterul.

De-a lungul timpului, Neymar a mai avut și alte frizuri extravagante, iar o perioadă și-a purtat părul vopsit blond. Toate look-urile lui se găsesc în galeria foto de mai jos: 

+8 FOTO

PSG s-a impus cu scorul de 5-0, Neymar bifând doar o pasă decisivă la reușita de 4-0 a lui Mbappe (57). Celelalte goluri au fost marcate de Sarabia (8), Di Maria (41), autogol Congre (44) și Kurzawa (65). PSG e pe primul loc în Ligue 1 are 13 puncte avans față de urmăritoare!

Citește și:

Kobe Bryant a murit! FOTO Neymar, emoționat de dispariția starului american » Gestul făcut pe teren, chiar în timpul meciului lui PSG

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
melcul_furios
melcul_furios  •  02 Februarie 2020, 08:22

Neymar a gresit, a plecat de la Barcelona unde era numarul 2 dupa Messi insa mereu aproape de el si in centrul atentiei ca sa castige ceva in plus la o echipa unde nu intereseaza pe nimeni de el, campionatul Frantei nu este unul grozav si nu atrage prea multa lume, doar cand ajung prin CL. In plus la PSG a dat peste Mbappe care e foarte scump si lumea vorbeste doar de el. Daca ramanea la Barcelona acum era aproape vioara intai, in special cu Setien care foloseste tiki taka, un sistem descentralizat unde toti participa aproape egal la creatie, nu mai e Valverde unde toate mingile trebuiau sa ajunga la Messi. Insa asa se scrie istoria, e un alt brazilian talentat care nu isi fructifica intregul potential.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează