INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INSTAGRAM

FOTO Melissa Satta, fosta soție a lui Boateng, „rupe” instagramul: pozează sexy și adună o grămadă de like-uri

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 15:29

Melissa Satta nu ezită să surprindă și continuă să pozeze sexy. Postează deseori imagini provocatoare pe Instagram.

Fosta soție a lui Kevin Prince Boateng, cu care are și un copil, are un trecut tumultos. A fost cu Christian Vieri, de care s-a despărțit pentru că îl înșelase.

De asemenea a avut o relație cu milionarul Gianluca Vacchi (51 de ani) și a fost la un pas să-l despartă pe Kobe Bryant de soție, după ce ar fi petrecut o noapte alături de superstarul din NBA.

Melissa (33 de ani) şi Boateng s-au cunoscut în octombrie 2011. Model, actriţă şi animatoare TV, ea a ajuns cunoscută datorită relaţiei de 5 ani pe care a avut-o cu fostul atacant italian Christian Vieri. 

În urmă cu 7 ani, Melissa făcea declarații incendiare despre viața amoroasă cu Boateng. "Prince s-a accidentat din cauză că facem prea mult sex. Se întîmplă între 7 şi 10 dăţi pe săptămînă", a fost declaraţia care i-a lăsat mască pe jurnalişti.

„Dacă noi facem dragoste atât de mult nu înseamnă că eu sunt nimfomană. Kevin este prinţul meu, este normal să facem sex” Melissa Satta

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
rocky2
rocky2  •  09 Martie 2019, 18:10

Alta ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează