INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EMILIANO SALA

FOTO Mesaj emoționant al iubitei lui Emiliano Sala: ”Îți mulțumesc pentru că ai fost astfel. Te voi iubi mereu”

Luiza Ungerer, iubita lui Emiliano Sala // FOTO: Instagram +8   FOTO
Luiza Ungerer, iubita lui Emiliano Sala // FOTO: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 09:28

Voleibalista braziliană Luiza Ungerer, 31 de ani, îl cunoscuse pe atacantul argentinian Emiliano Sala, în septembrie 2017, când juca la Volley-Ball Nantes.

La câteva săptămâni după dispariția lui Emiliano Sala, într-un accident aviatic deasupra Canalului Mânecii, prietena secretă a argentinianului a vorbit despre el. 

Luiza Ungerer, 31 de ani, născută la Rio de Janeiro având origini germane, e voleibalistă și juca deja în Franța de șase ani. Mai întâi la SES Calais, apoi la Volley-Ball Nantes. La Nantes îl cunoscuse pe Emi, în septembrie 2017, începând să discute pe rețelele de socializare. 

Ultima oară când s-au văzut a fost pe 14 ianuarie, ziua ei de naștere. Exact cu o săptămână înainte ca atacantul în vârstă de 28 de ani să moară în drum spre Cardiff. "Era o persoană simplă, cu o inimă pură. Mă făcea fericită", a dezvăluit ea pentru OGlobo. „Eram uimită când lumea îl oprea pe stradă să-l felicite pentru performanțele sale pe teren".

L-a auzit și pe 21 ianuarie. „Am vorbit la telefon. Peste câteva ore urma să se îmbarce în avion”. A fost ultima lor discuție. "Îți mulțumesc pentru că ai fost astfel. Te voi iubi mereu", a fost ultimul ei mesaj pe Instagram. 

„Sufletul tău va străluci pentru totdeauna în al meu, iluminîndu-mi existența. Te iubesc, frățiorul meu!” Romina Sala, sora lui Emiliano

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează