INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Messi, Suarez și Fabregas, dezmăț într-un club de noapte din Ibiza » Notă de plată extraterestră

FOTO: Instagram Luis Suarez
FOTO: Instagram Luis Suarez

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iunie 2017 10:55

O simplă ieșire în club a lui Leo Messi, Luis Suarez și Cesc Fabregas, alături de soțiile lor, a devenit un subiect extrem de popular în presa internațională, după ce ospătarul care i-a servit a dezvăluit că nota de plată a fost de 37.330 de euro.

Pe nota de plată se aflau, printre altele, 27 de pizza în valoare de 621 de euro, 7 burgeri care costau 112 euro, patru coșuri de fructe de 1000 de euro și 41 de sticle de șampanie, care însumau 24.600 de euro.

Totuși, starul argentinian a reacționat virulent după apariția pozelor cu nota de plată în presă, declarând că aceasta nu îi aparținea.

"Ce mod de a inventa lucruri. Numai minciuni. Dar cel mai amuzant e că lumea chiar crede", a scris argentinianul pe Instagram. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează