INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

FOTO Mod inedit de a spune ce gîndeşti în Premier League Un fan al lui Manchester United i-a trimis mai multe sfaturi lui Louis van Gaal

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2015 16:42

Un fan al lui Manchester United a recurs la un gest mai puţin întîlnit pentru a-i spune antrenorului Louis van Gaal ceea ce gîndeşte.

Suporterul englez i-a înmînat tehnicianului o foaie cu mai multe tactici de joc şi l-a sfătuit pe antrenorul olandz cum să aşeze echipa în teren.

Trei meciuri şi tot atîtea victorii are Manchester United în noul sezon competiţional.

Fanul "diavolilor" cere explicaţii în legătură cu situaţia lui David de Gea şi îi propune lui van Gaal trei nume pentru înlocuirea spaniolului: Hugo Lloris, Bernd Leno, Jan Oblak.

La punctul doi i se cere antrenorului olandez aducerea a unuia dintre următorii trei fundaşi centrali: Aymeric Laporte, John Stones sau oricare altul de picior stîng.

Pe lîngă aceştia, suporterul a scris şi despre trei jucători ofensivi şi speră ca United să aducă măcar unul: Grizman, Marco Reus şi Muller.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează