INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

FOTO Motivul pentru care Mario Balotelli a sărbătorit intens reușita cu St. Etienne: „În sfârșit am întâlnit un poștaș fericit” :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2019 20:56

Mario Balotelli (28 de ani) a marcat în victoria lui lui Marseille contra lui St. Etienne, scor 2-0, și a sărbătorit cu un selfie pe marginea terenului. Italianul a dezvăluit sursa de inspirație a ineditului gest.

Cunoscut pentru excentricitatea sa, Balotelli oferă încă un motiv pentru a fi în centrul atenției. Într-o postare pe Instagram, vârful italian a explicat de ce a început să sărbătorească reușitele, după ce în urmă cu câțiva ani declarase că „atunci când marchez îmi fac doar treaba. Ați văzut poștași care sărbătoresc după ce îți aduc scrisorile”.

„Vă dezvălui un mic secret. De obicei nu sărbătoresc reușitele. Ați văzut poștași care fac asta după ce îți livrează corespondența?

Băieți... Săptămâna trecută am întâlnit în sfârșit un astfel de om. Sărea și zâmbea când mi-a adus un colet. De acum înainte o voi face și eu”, a scris Balotelli pe Instagram.

Vezi și: 

FOTO Bucurie nebună a lui Balotelli după golul superb marcat cu St. Etienne :D

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează