INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

FOTO Pippo Inzaghi s-a certat tare cu Borriello. Din cauza ei!

Alessia Ventura +2   FOTO
Alessia Ventura

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 09 iunie 2011 14:00

Scîntei între doi dintre cei mai cunoscuţi atacanţi italieni. Protagonişti: Marco Borriello şi Filippo Inzaghi, ambii de la AC Milan. Episodul s-a petrecut în clubul milanez Pineta.

În timp ce doi de distrau, separat, în local a intrat Alessia Ventura, renumită animatoare TV în Italia, de care Pippo s-a despărţit acum trei luni după o relaţie de cîţiva ani. Frumoasa şatenă de 31 de ani s-a prezentat într-o formă excelentă, dovadă că toţi ochii s-au îndreptat spre ea.

În criză cu modelul brazilian Camila Morais, la adresa căreia a trimis un mesaj ameninţător pe Facebook ("Nu întinde coarda prea tare că se rupe!"), Borriello s-a ridicat rapid şi s-a dus lîngă Alessia. A intrat în vorbă cu ea, au flirtat, au dansat. Cînd a văzut aşa ceva, Inzaghi a luat foc. A pornit furios spre cei doi, cu care a avut un dialog fierbinte, pe un ton răstit şi ameninţător, cerîndu-le socoteală pentru ceea ce fac.

Potrivit revistei "Chi", s-ar fi ajuns chiar la bătaie dacă Borriello nu ar fi stat potolit, spunîndu-i "rivalului", probabil într-o criză de gelozie, că nu e treaba lui ce face. Văzînd că nu poate obţine nimic, Pippo a părăsit clubul cu coada între picioare. Nu înainte de a arunca un sec "addio".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
rzvx
rzvx  •  09 Iunie 2011, 15:47

e jucatorul lui Milan imprumutat la AS Roma

adrianxer
adrianxer  •  09 Iunie 2011, 15:46

ce ziar e asta? am nimerit la can-can?

giovanni37
giovanni37  •  09 Iunie 2011, 15:27

Borriello e jucatorul AS Roma...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează