INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOTO

FOTO Pique, coleg cu Cristiano Ronaldo și Raul, coechipier cu Neuer » 10 „perechi” de fotbaliști despre care ai uitat că au jucat împreună

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2021 19:44 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 19:48

Cotidianul spaniol AS a realizat o galerie foto în care a amintit câteva dintre cele mai „ciudate” colaborări între vedetele fotbalului mondial.

  • Cine mai știe că Raul a fost coechipier cu germanul Neuer? Sau că Pique și Cristiano Ronaldo, rivali celebri în teribilele încleștări dintre Barcelona și Real Madrid, au împărțit același vestiar? 
  • Vezi în galeria foto 10 colaborări celebre și surprinzătoare între fotbaliști care au ajuns rivali istorici!
Manuel Neuer și Raul au fost colegi la Schalke 04 // Foto: Getty Images
Dani Alves și Sergio Ramos au fost coechipieri la Sevilla // Foto: AS
Diego Milito și Gerard Pique au jucat împreună la Zaragoza // Foto: AS
Ronaldino și Pochettino au jucat împreună la PSG // Foto: Imago
Beckham și Ronaldinho au fost colegi la AC Milan // Foto: Getty Image
+5 FOTO

Budapesta în TOP 20 cele mai sportive orașe din lume! Lider SURPRIZĂ: nu e nici Londra, nici Madrid, nici Roma

Un clasament anual al orașelor din lume care sunt cele mai asociate cu sportul a plasat Budapesta în top 20, în timp ce România nu a prins nici primele 50 de locuri. Două surprize rezervă acest clasament: poziția orașului Budapesta în top 20 și cine obține locul 1: vezi în galeria foto de aici!

„Clasamentul orașelor sportive” evaluează primele 50 de orașe sportive din întreaga lume pe baza unei analize cantitative a asocierii dintre sport și oraș 50%), combinată cu opiniile bazate pe percepție ale liderilor federațiilor sportive internaționale (25%) și ale mass-media internaționale (25%). 

Citește și: 

Cristiano Ronaldo, mesaj cu peste 10 milioane de like-uri în mai puțin de 24 de ore! Ce le-a transmis fanilor de ziua lui

Bayern Munchen, blocată 9 ore în aeroport, înainte de plecarea în Qatar, pentru Campionatul Mondial al Cluburilor » Nemții sunt furioși!

Playtech: ȘOC! Cine este femeia care a stat în dreapta lui Klaus Iohannis la parada de 1 decembrie. Ce s-a întâmplat cu Carmen Iohannis


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close