INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Premier time » Ceasurile de lux elveţiene predomină în preferinţele managerilor din Premier. Dar, surpriză, pe cele mai scumpe nu le deţin tehnicienii de top

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 00:00

Ei, managerii, dictează ritmul la cluburile din Premier League. Fiecare, după ceasul său.

Un accesoriu extrem de important şi pentru look-ul fiecăruia, motiv pentru care majoritatea îi acordă o atenţie deosebită. Unii, chiar exagerată. Cazul lui Sean Dyche, de la Burnley, care are un Patek Phillipe 5990/1A de 51.230 euro şi e primul într-un top al ceasurilor purtate de tehnicienii din campionat!

Manageri mult mai titrați şi mai bine plătiţi, cazul unui Pep Guardiola (Man. City), Antonio Conte (Chelsea), Arsene Wenger (Arsenal) sau Jurgen Klopp (Liverpool), nici nu se apropie, ca preţ, de Dyche. Iar Jose Mourinho, cu un Hublot Big Bang Unico Bi-Retrograde de "numai" 28.461 euro, e abia al 5-lea. Singurul care s-a mulţumit cu un ceas "de servici" este americanul Bob Bradley, dat afară între timp de la Swansea. El n-a conceput să cheltuiască mai mult de 46 de euro şi, adevărat patriot, a ales un Timex Ironman 100 Classic.

Cei mai mulți, însă, preferă ceasurile de lux elveţiene. Cea mai frecvent întâlnită marcă: Rolex. Iar dintre modele, pe cel mai scump, un Rolex Sky-Dweller, îl deţine antrenorul olandez Ronald Koeman. Şi costă nu mai puţin de 40.813 euro!

clipboard01

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ill7ven
ill7ven  •  01 Aprilie 2017, 10:52
Postat de martinpen pe 01 Aprilie 2017, 09:19

Uite un nou articol despre sport...

Chiar cautam sa imi inchid contul dupa ce am vazut articolul cu ariciul pacii, dar Intact nu pune la dispozitie asa ceva. Suntem condamnati sa ii luam peste picior, se pare. :-))

fcsb.86
fcsb.86  •  01 Aprilie 2017, 10:04

Domnul ziarist, Patek Philippe, 1 singur "l" si 2 de "p" este corect :)

martinpen
martinpen  •  01 Aprilie 2017, 09:19

Uite un nou articol despre sport...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close