INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RB LEIPZIG - BAYERN MÜNCHEN 1-1, 4-5 LA PENALTYURI

FOTO Probleme de sănătate pentru Heynckes, la meciul din Cupă » Tehnicianul de 72 de ani i-a speriat pe oficialii lui Bayern

Foto via tz.de
Foto via tz.de

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2017 11:21

Tehnicianul lui Bayern, în vârstă de 72 de ani, a sângerat abundent în prima repriză la victoria din "16-imile" Cupei cu Leipzig (1-1, 4-5 la pen.) și doctorul echipei a stat mereu lângă el. La finalul meciului, a mers la spital. Heynckes mai trecuse prin asemenea clipe și la antrenamente.

Într-un meci încins, jucat până în ultima clipă la intensitate maximă, cu greșeli de arbitraj și incidente la pauză, Jupp Heynckes i-a speriat pe oficialii lui Bayern.

Întors pe bancă la patru ani de la retragere pentru a trezi echipa bavareză, antrenorul în vârstă de 72 de ani a trecut prin clipe dificile în prima repriză.
I-a curs sânge din nas de mai multe ori, iar doctorul a stat lângă el permanent.

Veteranul, tratat la pauză, a apărut mai târziu la marginea terenului după reluarea jocului. Renunțase la cămașă și sacou, ambele pătate de sânge, având o jachetă de fâș peste tricou.

VIDEO cu golurile

"Mi-am suflat nasul prea tare"

A rezistat întreaga partidă și, la final, a încercat să banalizeze incidentul: "Mi-am suflat nasul prea tare și s-au spart câteva vase de sânge". La fel, directorul executiv Karl-Heinz Rummenigge a vrut să calmeze ziariștii: "Jupp nu are nimic, nu vă îngrijorați. Se simte bine cu noi, e fericit că a revenit la Bayern".

Totuși, nu e prima oară când Heynckes are sângerare nazală. I s-a întâmplat și la antrenament, a dezvăluit cotidianul Der Westen. Ar putea suferi de hiper tensiune arterială. Și un semn că situația nu este atât de simplă: potrivit Die Welt, cum s-a încheiat partida, tehnicianul s-a dus la spital.

S-a dus la pauză cu telefonul ca Lucescu

O partidă plină de erori și de incidente. În minutul 34, arbitrul Felix Zwayer a dictat inițial penalty pentru Leipzig la faultul lui Vidal asupra lui Forsberg, dar s-a răzgândit după ce a discutat cu asistentul, schimbându-și decizia. A dat doar lovitură liberă de la marginea careului.

La pauză, directorul sportiv al gazdelor, Ralf Rangnick, s-a dus cu telefonul să-i demonstreze "centralului" că a fost 11 metri. Cum a făcut Lucescu după Ucraina - Turcia 2-0.

Pe tunelul ce duce la vestiare, cele două tabere s-au ciocnit, martorii vorbind de îmbrânceli și insulte. În minutul 68, Zwayer a gafat iar. I-a oferit lui Leipzig o lovitură de pedeapsă în compensație, la simularea lui Poulsen.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  26 Octombrie 2017, 14:00

Se putea să nu-l pomeniţi pe Il IvIuce, măcar aşa, trecător? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

christiano0
christiano0  •  26 Octombrie 2017, 13:01

Asa ti s-a parut tie Theo Jumatate, ca a fost simulare ? Ai vazut bine faza ? Mai pune-o o data, de 2-3 ori, ca la Recursul Etapei, poate te luminezi....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează