INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - GETAFE 2-0

FOTO Real Madrid la prima victorie în La Liga fără Cristiano Ronaldo

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 20 august 2018 09:56

La primul meci din La Liga fără Cristiano Ronaldo, Real Madrid a câștigat cu 2-0 meciul cu Getafe. După plecarea legendei lusitane, Bale pare să fi preluat rolul de lider în teren al grupării blanco. 

Formația antrenată de Julen Lopetegui a deschis scorul în minutul 20, prin Dani Carvajal. Fundașul dreapta a deschis scorul în minutul 20 cu o lovitură de cap de la 11 metri, care a trecut peste portarul advers.

Scorul final a fost stabilit de Gareth Bale. Atacantul galez a marcat în minutul 51, cu un șut plasat la colțul scurt, de la 13 metri.

Modric a fost din nou rezervă, după duelul din Supercupă pierdut cu Atletico în prelungiri, 2-4. 

Echipe de start:

Real Madrid: Navas - Carvajal, Nacho, Sergio Ramos, Marcelo - Ceballos (Modric 71'), Kroos, Isco (Casemiro 58') - Bale (Lucas 77'), Benzema, Asensio
Antrenor: Julen Lopetegui

Getafe: Soria - Suarez, Dakonam, Gonzalez Cabrera, Cabrere - Maksimovic - Portillo (Alejo 64'), Arambarri, Shibasaki, Diedhiou (Jaime Mata 58') - Molina (Angel 71')
Antrenor: Pepe Bordalas

Grație acestei victorii, Real este pe locul 4, fiind depășită de Seviila, Barcelona și Levante, care au golaveraj mai bun.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 August 2018, 11:12

Hala Madrid !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează