INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

FOTO Recunoști fotbalistul? Robert Lewandowski și soția și-au speriat fanii pe Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 16:07

Robert Lewandowski (31 de ani), starul lui Bayern, și soția lui, Anna, au luat Halloween-ul în serios și au fost de nerecunoscut pe Instagram.  

Cei doi s-au deghizat în celebrele personaje de film Joker și Harley Quinn și și-au surprins fanii. Mulți au râs, altora li s-a părut chiar adorabilă transformarea cuplului polonez.  

Fotbalistul polonez a reușit să înscrie 13 goluri în doar 9 meciuri jucate în acest sezon din Bundesliga, fiind titular în toate și înlocuit în doar două dintre aceste partide.

Soția lui Robert, Anna, este instructor de fitness și postează aproape zilnic pe rețelele sociale poze și filmulețe cu activitatea ei de zi cu zi, cu exerciții fizice și rețete sănătoase. 

VEZI ȘI:

FOTO Supereroii lui Gheorghe Hagi » Viitorul sărbătorește Halloween-ul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează