CAMPIONATE  ·  ITALIA

FOTO Replică GENIALĂ » Maxi Lopez l-a iertat pe Mauro Icardi, pentru că i-a furat-o pe Wanda Nara: „Bine că mi-a luat-o de pe cap”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 22:06

Maxi Lopez (35 de ani), atacantul lui Crotone (Serie B) a trecut peste faptul că bunul său prieten Mauro Icardi (26 de ani) i-a furat soția, pe Wanda Nara (32 de ani). 

Întrebat despre această situație, atacantul argentinian a oferit o replică genială. 

„Da, nu am nicio problemă cu nimeni. Îi mulțumesc lui Icardi că mi-a luat-o de pe cap. Ca ființă umană, tot ce vreau este să găsesc o cale să-mi fac copiii fericiți, acesta e singurul obiectiv pe care îl am. În ceea ce privește restul, este ceva de domeniul trecutului. Am întors pagina în urmă cu ceva timp și nu mă afectează în niciun fel”, a spus Maxi Lopez, la FM Club Octubre. 

Icardi și Wanda Nara sunt împreună deja de 5 ani. Cu Lopez, blonda a avut un mariaj de tot atâția ani și cei doi au împreună trei copii: Valentino Gaston (10 ani), Constantino (8 ani) și Benedicto (7 ani). 

Cei doi atacanți au fost colegi la Sampdoria, începând cu anul 2012, și își petreceau și timpul liber împreună. Icardi mergea în vacanțe cu Lopez și fosta sa soție. Ultimii doi au divorțat în decembrie 2013. La cinci luni distanță, Wanda Nara s-a căsătorit cu fotbalistul lui PSG. 

Galerie FOTO // Wanda Nara, soția lui Mauro Icardi

+20 FOTO

VEZI ȘI: 

GALERIE FOTO Oleksandr Zinchenko și Vlada Sedan au făcut pasul cel mare! Superba blondă, cerută în căsătorie într-un mod inedit

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!O româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1