INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GEST

FOTO Sărutul pe frunte care aduce zâmbetul » Ronaldo a făcut fericită o fetiță cu dizabilități: "Nu am trăit ceva mai frumos în viața mea!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2017 10:27

Cristiano a fost însoțit înaintea meciului cu Rusia (1-0) de la Cupa Confederațiilor de Polina Haeredinova, un copil de 10 ani aflat în scaun cu rotile. "Ronaldo a fost minunat. M-a pupat și mi-a făcut cadou bluza lui de trening"

Cristiano Ronaldo e în centrul unui scandal, acuzat de Fiscul spaniol de o fraudă de 14,7 milioane de euro și riscând șapte ani de închisoare, dar continuă să înscrie pe teren și să ne dezvăluie partea frumoasă a caracterului său.

Miercuri, în clipa în care a ieșit pe gazonul arenei moscovite Otkritie, înaintea meciului cu Rusia de la Cupa Confederațiilor, câștigat de Portugalia cu 1-0, căpitanul lusitan ținea de mână un copil cu dizabilități. O fetiță. Polina Haeredinova, în vârstă de 10 ani, a uitat pentru câteva minute de suferința sa.

Cristiano a făcut-o fericită. Zâmbetul ei, de fiecare dată când jucătorul vorbea cu ea sau o privea, a fost mai important decât partida ce avea să înceapă.

După imnuri, Ronaldo a sărutat-o pe frunte și i-a făcut cadou bluza lui de trening. Iar micuța Polina a plecat gândindu-se la el: "Nu mă așteptam să fie o asemenea experiență. Cristiano a fost minunat. Ce emoții am avut. Nu am mai trăit ceva mai frumos în viața mea! O zi specială". O zi pe care fetița nu o va uita niciodată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  22 Iunie 2017, 12:47

Bravo Cristi !

141187519735083
Bugwald Bugwald  •  22 Iunie 2017, 11:02

Frumos

Vezi toate comentariile (2)
Comentează