INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VIZITĂ

FOTO! Shimon Peres a vizitat baza de pregătire a Realului

Shimon Peres s-a pozat alături de Ronaldo, Pepe şi Marcelo
Shimon Peres s-a pozat alături de Ronaldo, Pepe şi Marcelo

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 18:38

Preşedintele Israelului a vizitat astăzi baza de pregătire a Realului, de la Valdebebas. Oficialul israelian a profitat de vizita sa în Spania pentru a vizita una din cele mai moderne baze de pregătire din lume, Ciudad Real. Shimon Peres nu a pierdut ocazia de a se fotografia cu cîteva din vedetele clubului madrilean, printre acestea numărîndu-se şi superstarul portughez CristianRonaldo, dar şi brazilianul Marcelo.

Şeful de stat a primit cadou din partea "galacticilor" un tricou inscripţionat cu numele său, dar şi o replică a stadionului Santiago Bernabeu, din bronz.

Aflat în Spania într-o vizită de patru zile, Shimon Perez a anunţat că ar fi vrut să asiste şi la un meci al Realului, dar "galacticii" joacă în deplasare în etapa următoare, cu Deportivo la Coruna. În aceste condiţii, şeful de stat a încercat să-l convingă pe preşedintele Realului să organizeze un amical în Tel-Aviv, cu una din echipele locale.

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează