INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STOKE CITY - MANCHESTER CITY 1-4

FOTO și VIDEO Pep a pornit potopul » City se transformă în Bayern! Ploaie de goluri înainte de returul cu Steaua

Foto: Guliver/GettyImages +9   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2016 16:07

Manchester City a învins Stoke City în etapa a doua din Premier League, scor 4-1, înainte de returul cu Steaua din play-off-ul Ligii Campionilor.

"Cetățenii" lui Guardiola arată tot mai bine și au făcut scor astăzi, în meciul disputat pe Stadionul Britannia, împotriva celor de la Stoke City.

Vezi AICI video

Aguero a deschis scorul din penalty, în minutul 27 și a reușit "dubla" nouă minute mai târziu. După pauză, Stoke a redus din diferență tot dintr-o lovitură de la 11 metri, după un fault comis în careu de Sterling. Krkici l-a învins pe Caballero de la punctul cu var, în minutul 49.

După ce a marcat marți în poarta Stelei, Nolito a lovit din nou astăzi, în minutul 86, iar în prelunigirile partidei a reușit și el "dubla", din pasa lui Sterling.

Steaua va disputa marți, de la 21:45, returul contra celor de la Manchester City, pe Etihad Stadium.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
sexilian
sexilian  •  20 August 2016, 20:23

biete 011,mila totala,acum luati 7 PRIPASILOR

saviola2_8
saviola2_8  •  20 August 2016, 18:36

city va castiga campionatul la pas, si o data cu venirea lui pep cred ca e favorita si la c astigarea UCL, bineteles dupa cei doi granzi spanioli:)

iobag
iobag  •  20 August 2016, 18:12
Postat de nope pe 20 August 2016, 17:50

behehe ce spui? maccabi o mare forta? ahahahahahahahah umilitilor maccabi hai5 - steaua 5-0 , fcsb - city 0-5 ciocu' mic mai umililor, vedeti-va de locu vostru in genunchi unde sunteti

Nu cred c a zis nimeni ca maccabi e o forta, a zis doar ca e un meci neinteresant unde steaua a avut 2 eliminati si in retur s a vazut ca a fost un accident. Dar pe tine ce te roade de meciurile stelei in grupele cupelor europene? Comenteaza cineva de derbyul vostru cu tarlungeni?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează