INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA CAMPIOANĂ

FOTO și VIDEO Sărbătoarea copiilor! Catalanii au celebrat împreună cu familiile lor titlul 26 cucerit în La Liga

Foto: Getty Images +6   FOTO
Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 aprilie 2019 10:10

Barcelona a câștigat acasă meciul cu Levante, scor 1-0, prin golul lui Messi, și și-a asigurat titlul din acest sezon. La final, familiile fotbaliștilor au invadat terenul pentru a sărbători succesul.

Copiii lui Messi, Suarez, Pique și ai celorlalți fotbaliști nu au lipsit de pe teren sau de la pozele cu trofeul și au făcut atmosfera mai frumoasă.

Pentru Messi, acesta a fost cel de-al 10-lea trofeu de campion al Spaniei, iar pentru Barcelona acesta a fost cel de-al patrulea campionat câștigat în ultimii cinci ani.

A fost pentru prima dată din 2010 când catalanii au câștigat titlul acasă, în fața suporterilor. Ultimele lor patru campionate au fost câștigate în deplasare sau prin jocul rezultatelor adversarelor.

Pe lângă cele trei etape rămase de disputat în La Liga, pentru Barcelona mai urmează semifinalele Ligii Campionilor cu Liverpool (miercuri primul tur) și finala Cupei Regelui cu Valencia (25 mai).

Citește și:

VIDEO + FOTO Barcelona, campioană în Spania! Messi a adus victoria cu Levante și titlul #26 » Petrecere pe teren la final

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
capca1
capca1  •  28 Aprilie 2019, 11:05

Parcă văd cum vreo 40 de oameni, hai, 50, invadează Camp Nou. Și copiii sunt cei mai violenți, asta e clar ! Antitalent, numele tău e GSP !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează