INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

FOTO Şomeri de lux! » Cum arată echipa ideală a jucătorilor rămaşi fără echipă în această vară

FOTO: marca.com
FOTO: marca.com

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 iulie 2014 21:55

Au mai rămas trei săptămîni din perioada de transferuri în Europa şi mulţi jucători cu nume sînt în continuare liberi de contract.
Ziarul Marca a alcătuit o echipă ideală a jucătorilor rămaşi fără angajament. Primul ”11” arată aşa: Valdes - Seitaridis, Boumsong, Lell - Simao, Cambiasso, Diarra, Jovanovic - Anelka, Bendtner, Eto'o.

Valdes (32 de ani) s-a despărţit de Barcelona şi după ruptura de ligamente transferul său la Monaco a intrat în impas.

Seitaridis (33 de ani) a ajuns la Atletico pentru şase milioane de euro. Din Spania a mers la Panathinaikos, dar după 24 de meciuri, s-a despărţit de formaţia din Grecia.

Boumsong (34 de ani) a fost considerat viitorul defensivei la naţionala Franţei, după ce a ajuns la Juventus în 2006 pentru 11 milioane de euro. În ultimul sezon a jucat 15 meciuri pentru Pananthinaikos.

Lell (29 de ani) a jucat în ultimul sezon la Levante, dar a traversat o perioadă slabă, fiind împlicat şi într-un caz de violenţă împotriva femeii. În final, spaniolii au decis să-i rezilieze contractul.

Simao Sabrosa (34 de ani) s-a despărţit în iunie de Espanyol şi momentan se antrenează singur.

Cambiasso (33 de ani) a fost campion în Italia şi Spania, fiind aproape să joace şi la Mondialul din Brazilia cu Argentina. După ce a fost titular indiscutabil la Inter, acum îşi caută echipă.

Mahamadou Diarra (33 de ani) i-a costat pe cei de la Real Madrid 26 de milioane de euro, dar a dezamăgit pe Bernabeu, fiind cedat la Fulham. După trei sezoane în care n-a reuşit mare lucru, jucătorul a rămas fără echipă.

Milan Jovanovic (33 de ani) a impresionat la Standard Liege, unde a ieşit campion, fiind cumpărat de Liverpool. N-a reuşit să se impună în Premier League şi s-a întors în Belgia, la Anderlecht, unde a jucat două sezoane.

Nicolas Anelka (35 de ani) a jucat ultima oară la West Bromich Albion, de unde a fost propus la Atletico Mineiro, dar a rămas fără angajament.

Nicklas Bendtner (26 de ani) a fost considerat una dintre marile speranţe ale fotbalului. A ajuns în Anglia în 2004. De la Arsenal a fost împrumutat la Birmingham, Sunderland şi Juventus, iar acum „tunarii” au decis să nu-l mai păstreze pe atacantul danez.

Samuel Eto'o (33 de ani) nu mai are nevoie de prezentare. A jucat la Chelsea sezonul trecut, iar acum a rămas liber de contract.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
the_gunner
the_gunner  •  31 Iulie 2014, 05:25

Tinind cont de virsta Bendtner ar fi cea mai promitatoare "achizitie ". Insa, daca Arsene Wenger n-a putut sa-l faca sa joace fotbal , nimeni nu poate .Omul e un antitalent atroce . Ca sa puna virf la toate ,mai vrea si 70k pounds pe saptamina , plus ce ia din comercials .Nici o echipa nu-si poate permite sa aiba o asa rezerva de lux ,fiindca asta e,o vesnica rezerva. Diarra si Cambiasso inca sint de valoare medie ,cel mult .

bamse1901
bamse1901  •  30 Iulie 2014, 14:43

eto daca e bunicitz de acum ce somer de lux e asta?

carp01
carp01  •  30 Iulie 2014, 08:36

atata timp cat este mascherano la nationala , cambiasso nu va juca la nationala

Vezi toate comentariile (12)
Comentează