INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LANSARE

FOTO "Spark in the night" » Lansare simultană a echipamentului pentru 6 formaţii legendare

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2015 18:49

În această seară, Adidas va dezvălui echipamentul de rezervă pentru cele mai importante șase dinastii ale fotbalului european: Manchester United, Real Madrid, Bayern Munich, Chelsea, Juventus și AC Milan.

Fiecare dintre cei șase giganți ai fotbalului european vor delega cîte doi jucători dintre sportivii de top ai clubului pentru a prezenta echipamentele de rezervă, "spark in the night"

Toate echipamentele se disting prin elemente care fac referire la istoria clubului, fani și orașele de care aparțin aceste cluburi mărețe, care împreună au câștigat un număr incredibil de 28 de trofee în cadrul competiției UEFA Champions League.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  28 August 2015, 02:24

Au castigat 28 de trofee în cadrul competiției UEFA Champions League? Pfffffffff si cand te gandesti ca are si romanika o castigatoare de cupa campionilor, acu'........ 29 de ani.........

Vezi toate comentariile (1)
Comentează