INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO "Trișorul!" » Salah, pus la zid și ironizat după faza controversată din meciul cu Newcastle: "L-a tras parașuta" » Out cu Arsenal și City?!

Captură Sport Bible +5   FOTO
Captură Sport Bible

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 decembrie 2018 20:32

Liverpool a învins-o clar pe Newcastle de Boxing Day, scor 4-0, și a profitat de eșecul lui City pentru a se duce la 6 puncte în fruntea Premier League, însă microbiștii acuză dur faza în urma căreia gazdele au reușit golul doi.

Salah a intrat cu mingea în careu și a căzut teatral, ca secerat, după ce a fost atins pe braț de fundașul stânga al oaspeților, Paul Dummett. Deși jucătorii lui Newcastle au protestat, arbitrul a arătat punctul cu var. Tot Salah a marcat.

1
Captură Sport Bible / Sky Sports

3
Captură Sport Bible / Sky Sports

2
Captură Sport Bible / Sky Sports

4
Captură Sport Bible / Canal+

"N-are niciun pic de onestitate când cade într-un asemenea mod", "Ce glumă bună reprezintă această decizie!", "Trișorul!" sau "L-a tras parașuta", au fost doar câteva dintre reacțiile internauților pe rețelele de socializare.

capture
Fotomontaj amuzant pe twitter

Golgeterul lui Klopp ar putea fi suspendat două runde, dacă la Comisii se va constata că a simulat și ar fi out astfel cu Arsenal și City. 

Salah a mai fost în centrul unui astfel de scandal în toamnă, când a obținut un penalty în meciul cu Crystal Palace, deși n-a fost atins de vreun adversar.

12 goluri în 19 meciuri are Salah în acest sezon de Premier League

Clasament Premier League

clipboard01

Vezi AICI toate rezultatele de azi din "Boxing Day"!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
teddyw
teddyw  •  27 Decembrie 2018, 05:49
Postat de Mihnea Voicu pe 26 Decembrie 2018, 23:59

Dupa cum imi pot da seama din poza, cred ca esti fan loserpool, disperat care plange ca nu a mai castigat de vreo 20 de ani un titlu in Anglia. Adevarul e ca a fost contact, dar scopul articolului era de a arata cum si "vedetele" precum Salah obtin atat de usor penalty-uri, pentru ca nu ai cum sa dai un asemnea penalty in PL, asa ca stai cuminte ca urmeaza jocuri cu City si cu Arsenal in care nu-l veti avea pe acest "extraordinar" jucator Salah si veti cobori pe 2, poate si pe 3 :)

Voicule, esti cumva fan MU sau MC?

teddyw
teddyw  •  27 Decembrie 2018, 05:35

se pune numai cind e faultat gen "Ramos"? mai lasati-ma cu stirile astea de 2 lei...auzi ...e o ancheta....pai ar trebui anchetat arbitrul, nu jucatorul...si la urma-urmei a fost o tragere de mina....mai discreta, dar tot fault in careu este

dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Decembrie 2018, 01:17

a fost o tragere de mana...intr-adevar contact insa nu cred ca trebuie dat penalty in astfel de faze. Pe de alta parte sa spui ca a simulat e un pic prea mult. Daca era o faza la mijlocul terenului nimeni nu zicea nimic si era un fault obisnuit de joc. Ai nostri insa in loc sa faca un articol despre meci, ceva cu adevarat fotbalistic, au reusit sa extraga acel 1% cere poate genera un pic de scandal, ca asta se ocupa ei sa vanda, scandal.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează