INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

FOTO Un star de la Arsenal se iubește cu o cântăreață din cea mai tare trupă pop a momentului!

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2016 19:06

Perrie Edwards este o cântăreață cunoscută în UK și nu numai, membră a formației britanice Little Mix (considerată noua Spice Girls), cea mai la modă trupă pop a momentului.

Ea a ieșit acum un an dintr-o relație tumultoasă de 4 ani cu un alt cântăreț, Zayn Malik, ex-One Direction, care ar fi înșelat-o și apoi s-ar fi despărțit de ea printr-un sms, iar acum se pare că a depășit momentul și ar fi început o alta, cu un star de la Arsenal.

Fotbalistul cu pricina este Alex Oxlade-Chamberlain, extrema "tunarilor". Relația lor e la început și cei doi sunt hotărâți să nu se grăbească. Până acum, Perrie a fost văzută la meciurile lui Arsenal, unde l-a susținut pe fotbalist.

”Ambii sunt dornici să păstreze relația privată, nici nu se urmărescă reciproc pe rețelele de socializare. După ce s-a întâmplat cu fostul ei iubit, Perrie nu mai vrea ca viața ei să fie în centrul atenției”, a spus un apropiat al noului cuplu. Acesta a declarat și că Perrie se simte din nou fericită și plină de viață.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează