INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Unde a fost surprins Jordan Pickford, portarul naționalei Angliei, care ar fi trebuit să fie la izolare

FOTO: The Sun
FOTO: The Sun

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2020 17:04

Jordan Pickford (25 de ani), portarul lui Everton, a fost surprins într-un pub din Durham, în ciuda faptului că ar fi trebuit să fie în izolare la domiciliu, după ce un coleg de club a devenit suspect de infectare cu coronavirus.

Everton a dezvăluit că un fotbalist de la prima echipă, fără a-i da numele, are simptome caracteristice îmbolnăvirii cu COVID-19. Acest lucru s-a întâmplat vineri, iar la doar câteva ore distanță, Pickford a participat la o gală de box alături de alte sute de persoane. Un oficial al lui Everton a încercat să îi ia apărarea portarului, declarând că nu toți fotbaliștii erau în carantină. 

Fanii fotbalului englez nu au înghițit scuza și au criticat gestul internaționalului. Aceștia au reacționat după ce TheSun a publicat mai multe fotografii în care Pickord încalcă toate sfaturile medicilor: dă mâna cu oamenii prezenți la eveniment, apoi bagă degetele în gură.

FOTO Unde a fost surprins Jordan Pickford, portarul naționalei Angliei, care ar fi trebuit să fie la izolare

VIDEO // Cum ne apărăm de coronavirus

Premier League, întrerupt

Prima ligă din Anglia a fost întreruptă după ce Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, și Callum Hudson-Odoi (19 ani), mijlocașul ofensiv al lui Chelsea, au fost depistați cu COVID-19. 

Vezi și:

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
194027297649110
Iulian Parvulescu  •  16 Martie 2020, 19:48

credeti ca asta are mai multa minte decat o gaina; prea ii ridicati in slavi pe acesti indivizi; 99% folosesc capul numai pentru a lovi mingea;

Vezi toate comentariile (1)
Comentează