INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

FOTO Van Persie are noi probleme în Turcia: suspendat pentru că a sărbătorit golul provocator!

Van Persie îl ațâță pe Özyakup: se aruncă în fața lui după gol +4   FOTO
Van Persie îl ațâță pe Özyakup: se aruncă în fața lui după gol

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 00:00

Van Persie, atacantul olandez al lui Fener, a plonjat pe gazon în fața lui Özyakup după ce a înscris golul din Cupa Turciei. Va sta două meciuri în tribună.

Un meci întreg, la 1-0 cu Beșiktaș în "optimile" Cupei Turciei, Robin van Persie a provocat. A lovit, a simulat, a insultat, a făcut gesturi obscene... N-a fost eliminat, păcălind arbitrul! Dar n-a scăpat de suspendare.

I-a arătat organele genitale

Olandezul, fost mare atacant al lui Arsenal și al "naționalei" portocalii, a declanșat nebunia în tribune la jumătatea primei reprize. După ce a scos limba instigator spre fanii adverși.

Ulterior, în minutul 41, l-a lovit fără minge pe Duško Tošici, fundașul central al "vulturilor". Arbitrul nu l-a văzut. Și, când sârbul l-a împins cu capul câteva secunde mai târziu, batavul s-a aruncat pe spate, exagerând incidentul.

Numai Tošici a primit cartonaș roșu! Înainte ca acesta să plece spre vestiare, Van Persie i-a arătat rivalului organele genitale.

S-a răzbunat pe Özyakup

Nu s-a oprit. După eliminarea lui Tošici, a urmat un schimb agresiv de replici între el și Oğuzhan Özyakup, căpitanul lui Beșiktaș. Deși cei doi au fost colegi și prieteni la Arsenal.

În minutul 72, RvP a înscris golul victoriei pe "Vodafone Arena". Imediat, l-a căutat pe Özyakup, sprintând spre rival și plonjând în genunchi foarte aproape de el. I-a urlat în față, înjurându-l!

Pentru tot acest "spectacol al ororilor", Van Persie a fost suspendat chiar dacă arbitrul nu l-a eliminat. Trei etape inițial, doar două după apel.

"Am fost prieten foarte bun cu Van Persie. Totul s-a schimbat acum. Câteodată, vezi fața reală a unui jucător chiar pe teren"
Oğuzhan Özyakup, mijlocaș Beșiktaș

"Van Persie, ești un prost. Un nenorocit. Sper să-ți rupi piciorul!"
Jelena Karleusa, soția lui Duško Tošici, într-un mesaj postat pe Twitter

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
christiano0
christiano0  •  15 Februarie 2017, 10:20

hahahah, ce-am râs cu gagica asta, Jelena Karleusa!! O bunaciune din Balcani, si nebunã pe deasupra!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close