INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

FOTO VAR acaparează Serie A! Două goluri au fost anulate, iar Milan o bate pe AS Roma în minutul 5 al prelungirilor

Foto: Reuters +7   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 11:59

AC Milan a câștigat derby-ul din Serie A cu AS Roma, scor 2-1, însă după un meci nebun. Reușitele lui Higuain și N'Zonzi fuseseră validate, dar asistentul video a întors deciziile centralului Guida. Cutrone a adus victoria în prelungiri: ”Învăț de la Higuain, dar nu-mi place să fiu rezervă”.

Spectacol garantat în acest campionat la meciurile Milanului. Vineri seară, s-a întors roata pentru echipa lui Gattuso. Învinși la Napoli de la 0-2, rossonerii au câștigat primul meci printr-un gol în minutul 90+5: Cutrone, din pasa lui Higuain!

"Învăț de la el, dar nu-mi place să stau pe banca de rezerve", s-a plâns tânărul atacant, intrat de 11 minute în locul lui Bonaventura. Roma egalase după voleul lui Fazio, anulând reușita lui Kessie.

Ofsaid și henț

Pe San Siro au fost și două faze controversate. Centralul Guida și tușierii săi validaseră golurile marcate de Higuain (61) și N'Zonzi (79), însă a intervenit VAR-ul Mazzoleni și a schimbat, corect, deciziile. Pipita era în ofsaid, puțin în spatele lui Manolas, iar francezul și-a potrivit mingea cu ambele brațe înainte să puncteze! Și la combinația ce a stabilit rezultatul a fost consultat asistentul video, dar De Rossi l-a ținut în joc pe Cutrone. 

"M-am temut de un recul psihologic după eșecul de la Napoli, dar mă bucur că nu s-a întâmplat. Schimbările făcute pe final au adus strălucire în joc" Gennaro Gattuso, antrenor Milan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează