INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

FOTO&VIDEO I-a însîngerat glezna! » Arbitrul n-a dat nimic la atacul violent al lui Gimenez la Neymar! :O

foto: Claudio Chaves, MD +3   FOTO
foto: Claudio Chaves, MD

Articol de GSP - Publicat luni, 12 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2015 14:27

Barcelona a învins-o pe Atletico Madrid, 3-1, într-un meci în care nu au lipsit durităţile şi greşelile de arbitraj.

În minutul 16, fundaşul Gimenez a avut o intervenţie dură asupra lui Neymar, la marginea careului. Jucătorul de la Atletico a intrat cu talpa pe glezna brazilianului, dar arbitrul Unidano Mallenco nu a dat nici măcar fault, deşi duritatea intervenţiei putea duce la eliminarea lui Gimenez.


VEZI AICI INTRAREA DURĂ A LUI GIMENEZ!

După acest tackling, Neymar a avut de suferit, iar glezna a început să îi sîngereze. Atacantul a primit îngrijiri pe marginea terenului şi a reintrat în meci, contribuind la victoria catalanilor.

Cei de la Barcelona au cerut şi un penalty, în a doua repriză, cînd acelaşi Gimezez l-a lovit cu cotul pe Rakitici. De asemenea, şi jucătorii lui Atletico au acuzat arbitrajul la faza celui de-al doilea gol, la care Lionel Messi a preluat mingea cu mînă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  12 Ianuarie 2015, 15:17

Arbitraj execrabil...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează