INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EIBAR - REAL MADRID 1-2

FOTO + VIDEO » Real Madrid s-a impus cu greu în fața lui Eibar, 2-1 » Cristiano Ronaldo a fost din nou erou

FOTO: Reuters +8   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2018 15:51

Real Madrid s-a impus cu emoții în fața celor de la Eibar, 2-1, într-un meci din etapa a 28-a din La Liga. Cristiano Ronaldo a fost eroul madrilenilor, marcând ambele goluri.

Eibar - Real Madrid 1-2
Au marcat: Ramis 50' / Ronaldo 34', 84'

După un început bun al celor de la Eibar, Cristiano Ronaldo a deschis scorul. Starul portughez a marcat în minutul 34, cu un șut din mijlocul careului.

Eibar a început bine și repriza a doua, iar în minutul 50 a egalat prin Ramis. Fundașul e egalat cu o lovitură din cap, de la 6 metri, după un corner. Real a reușit să câștige meciul grație golului marcat de Cristiano Ronaldo, în minutul 84. Atacantul a marcat cu o lovitura de cap din 6 metri.

Grație acestei victorii, Real ajunge la 57 de puncte, cu patru mai puțin decât Altetico Madrid, locul 2, și cu 12 mai puțin decât Barcelona. Eibar este pe locul 8, cu 39 de puncte

Echipe de start:

Eibar: Dmitrovic - Capa, Ramis, Arbilla, José Ángel - Dani García, Escalante, Joan Jordán - Pedro León, Inui - Kike García
Rezerve: Riesgo, Pape Diop, Ruben Pena, Paulo, Charles, Ivan Alejo, Junca
Antrenor: Jose Luis Mendilibar

Real Madrid: Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modric, Isco - Bale, Ronaldo
Rezerve: Casilla, Nacho, Benzema, Theo, Lucas, Asensio, Kovacic
Antrenor: Zinedine Zidane

 

 
 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  10 Martie 2018, 18:28

Ronaldo nr 1! Uite ca dupa un inceput slab se sezon cum au si alti mari fotbalisti cateodata, C.Ronaldo a redevenit masina de goluri din anii trecuti...in UCL este golghetar cu 12 goluri parca, in Spania are 18 goluri in 22 de meciri si s-a apropiat la doar 6 goluri de Messi 24 in 27 de meciuri, fata de care era la mare distanta pe la jumatatea sezonului...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează