INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM - NORWICH 1-1, 2-3 LA PENALTY-URI

FOTO + VIDEO Scene incredibile! Vedeta lui Tottenham a sărit în tribune să se bată cu fanul: „E fratele meu, e fratele meu!"

Articol de - Publicat joi, 05 martie 2020 10:22

Eric Dier (26 de ani), mijlocașul central al lui Spurs, a fost filmat de suporteri cum a încercat să-și facă singur dreptate. Echipa sa tocmai fusese eliminată din Cupa Angliei, învinsă de Norwich la penalty-uri, 2-3.

De-abia se terminase meciul. Coșmarul lui Tottenham continua. Înfrângere pe „White Hart Lane", 2-3 la penalty-uri cu Norwich, eliminată din „optimile" FA Cup de cea mai slabă echipă din Premier League.

„E fratele meu, e fratele meu!"

Eric Dier nu s-a mai dus la cabine. Fratele său mai mic fusese atacat de un fan furios și internaționalul englez a sărit peste reclame și a urcat în tribună, așa cum era, în echipament și cu ghetele în picioare.

Voia să-și facă singur dreptate, să-l bată pe cel care îl înjurase pe el și îi lovise fratele. Dier, 25 de ani, a fost filmat cum se împingea cu acel suporter. Urla: „E fratele meu, e fratele meu!". Alarmați, stewarzii au intervenit, oprindu-l și aducându-l la vestiare.

„Când cineva îți insultă familia..."

La conferință, Jose Mourinho a condamnat reacția jucătorului său, încercând totuși să-l înțeleagă. „Nu cred că fapta sa aparține sportului nostru. A făcut ceea ce un profesionist nu face. Dar, când cineva te insultă, îți insultă familia, când fratele tău mic e implicat...", a declarat managerul lui Spurs. „Acea persoană l-a înjurat pe Eric, fratele său nu a acceptat situația, iar Eric nu a fost nici el prea fericit".

„Mă îndoiesc că sunt fani adevărați"

Mou critică și spectatorii de la West End. „În acea zonă sunt o mulțime de corporatiști, oameni care vin cu invitații. Mă îndoiesc că sunt fani adevărați ai lui Tottenham. Dacă ar fi, i-ar susține pe băieți până la capăt".

„Dacă Eric Dier va fi amendat, nu voi fi de acord, dar ceea ce a făcut el a fost greșit. Un profesionist nu se poate comporta astfel" - Jose Mourinho, manager Tottenham

Lovitură de kung-fu și 8 luni suspendare

Dier le-a adus aminte englezilor de gestul lui Eric Cantona. În ianuarie 1995, francezul a lovit cu o lovitură de kung-fu un fan al lui Crystal Palace care îl înjurase. Pentru acel atac, Cantona a primit 8 luni de suspendare și o amendă de 30.000 de lire sterline.

REZUMAT VIDEO: Tottenham - Norwich 1-1, 2-3 la penalty-uri

+3 FOTO

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI:

Kylian Mbappe, fabulos: hat-trick cu Lyon! Un gol fantastic după o cursă de 70 de metri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  05 Martie 2020, 23:52

barbat...

10209355191619210
Dani Dany  •  05 Martie 2020, 13:04

Daca el e vedeta, son si kane ce sunt? Daca tot credeti ca e vedeta exprimarea corecta era ,,una dintre vedetele lui totenham". Titlu pt. Click si can can...

nenea007
nenea007  •  05 Martie 2020, 12:20

Bravo lui! Barbat adevarat...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează