INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

FOTO + VIDEO Victorie importantă pentru liderul Napoli, 1-0 cu Atalanta » Napolitanii sunt la 4 puncte de Juventus + greșeală mare de arbitraj în prelungirile partidei

Foto: twitter.com/PReina25 +7   FOTO
Foto: twitter.com/PReina25

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 15:40

Napoli s-a impus în această după-amiază cu 1-0 pe terenul Atalantei, într-un duel din etapa 21-a din Serie A.

Unicul gol al partidei a venit în minutul 65, atunci când Mertens a înscris din pasa lui Callejon. Gazdele au contestat golul lui Napoli, dar reluările TV au arătat că reușita lui Mertens a fost perfect valabilă.

VIDEO cu golul lui Mertens AICI!

Captură cu faza de la reușita belgianului:

910 minutetrecuseră de la precedentul gol reușit de Mertens pentru Napoli 

Experimentatul arbitru Daniele Orsato a comis o greșeală mare în prelungirile partidei, atunci când a anulat eronat golul lui Hamsik, care plecase dintr-o poziție regulamentară:

Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei României, a fost rezervă neutilizată pentru Napoli și a sărbătorit în vestiar victoria, alături de colegii săi:

Grație victoriei, Napoli a acumulat 54 de puncte, având momentan patru peste Juve, care are un meci mai puțin. "Bătrâna Doamnă" joacă luni seara, pe teren propriu, cu Genoa.

"Sunt fericit că am marcat, e cel mai frumos lucru. Era important să învingem azi pe acest teren dificil, am făcut-o pentru fanii noștri. Acum suntem mai puternici decât anul trecut, când n-am reușit victoria aici. E încă un pas mic spre visul nostru. Sperăm în continuare"
Dries Mertens, Napoli

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează