INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Zborul spre perfecţiune » Messi ar putea fi şi cel mai bun portar!

Plutirea ireală a lui Messi +3   FOTO
Plutirea ireală a lui Messi

Articol de - Publicat miercuri, 14 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 martie 2012 22:57

Probabil cel mai valoros fotbalist din toate timpurile, triplul Balon de Aur îşi uimeşte colegii de la Barcelona.

Atenţie! Această imagine nu e trucată! A fost surprinsă de Miguel Ruiz, fotograful Barcelonei, la un antrenament blaugrana de săptămîna trecută, şi postată de căpitanul Puyol pe contul său de Twitter.

Messi face un plonjon de zile mari, văzut doar la faimoşii portari ai lumii. Mingea este la doi metri deasupra pămîntului, departe de el, dar argentinianul se arcuieşte şi respinge.

Puyol a comentat amuzat: "Pe asta nu credeam s-o văd vreodată. Fenomenul ăsta e bun şi ca portar!".

Două minuni în poartă
Marii fotbalişti au fost valoroşi şi pe linia porţii. În vara lui 1973, imediat după transferul de 20 de milioane de dolari de la Ajax la Barcelona, Johan Cruyff reuşea o robinsonadă spectaculoasă la un antrenament al catalanilor. Iar 12 ani mai tîrziu, Diego Maradona demonstra calităţi reale de goalkeeper la Napoli.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  14 Martie 2012, 13:09

acum nu mai poate sa nege nimeni ca are ceva in plus fata de ronaldo :)

felipes22
felipes22  •  14 Martie 2012, 03:42

UN JUCATOR CA EL NU ARE LIMITE. sau cam terminat laudele si adjectivele la adersa lui si la tot ce face poe teren si in afara lui, dar cum un asemenea talent se naste odata la 4-5 generatii, nu are limita si veti vedea ca va inventa lucuri noi si va dobori recorduri apropae imposibile. are numai 24 de ani!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează