INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

FOTO Urarea fiicei lui Fabio Cannavaro pentru tatăl ei, după ce s-au fotografiat într-o ipostază controversată

Martina Cannavaro // foto: Instagram @ martinacannavaro +17   FOTO
Martina Cannavaro // foto: Instagram @ martinacannavaro

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2022 11:43 / Actualizat marti, 13 septembrie 2022 12:41

Martina Cannavaro, fiica fostului fotbalist Fabio Cannavaro, i-a urat acestuia „la mulți ani” cu ocazia aniversării zilei sale de naștere. Fostul Balon de Aur a împlinit astăzi 49 de ani.

Fabio Cannavaro, fost jucător la echipe precum Inter, Juventus și Real Madrid, a ajuns astăzi la vârsta de 49 de ani.

Printre urările primite s-a numărat una din partea fiicei sale, Martina, în vârstă de 20 de ani. Ea a publicat un videoclip în care Fabio stinge lumânările de pe un tort, alături de mesajul „la mulți ani, tată”.

Fotografia controversată cu Martina și Fabio Cannavaro

În martie 2021, Martina a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie controversată, în care își sărută tatăl pe gură. Mulți utilizatori au apreciat apropierea celor doi, dar altora li s-a părut deplasat: „De ce-ți săruți tatăl pe gură? Cam ciudat”

Foto: Instagram @ martinacannavaro
+13 FOTO

Fotografia fusese realizată în decembrie 2019, la petrecerea în care Martina a sărbătorit împlinirea vârstei de 18 ani, dar publicată în martie 2021, cu ocazia zilei tatălui în Italia.

„Zi a tatălui fericită! Îmi lipsești mai mult decât orice din lume, sper să te văd curând. Te iubesc, tăticul meu”, a scris Martina atunci.

Foto: Instagram @ martinacannavaro
+13 FOTO

Fiica lui Fabio Cannavaro este logodită cu Achilles Tagliamonte, bărbat cu care se află într-o relație de mai bine de 4 ani.

Citește și: 

A furat toate privirile la prezentarea iubitului la Atletico Madrid: „Ea e cel mai bun transfer al verii”

Poveste șocantă cu „Bombardiera blondă” din box: „M-a mușcat și mi-am înfipt degetele în gura ei. Curgea sânge peste tot”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
maradona79
maradona79  •  13 Septembrie 2022, 12:57

N-ati ratat-o nici pe asta! Ma intreb daca Gazzetta dello Sport a abordat acest subiect important.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează