INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ECHIPA DECENIULUI

France Football a alcătuit echipa deceniului: Real Madrid și Barcelona domină

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 decembrie 2019 19:04

Jurnaliștii francezi care acordă anual Balonul de Aur au selectat cea mai bună echipă a deceniului. Din ea era imposibil să lipsească oamenii care au dominat această perioadă, Leo Messi (32 de ani) și Cristiano Ronaldo (34 de ani).

Criteriul pe baza căruia cei de la France Football au alăcuit echipa este unul simplu: numărul de prezențe în top 10 la Balonul de Aur, în intervalul 2010-2019. „Căpitanii” echipei ar fi Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, ambii cu câte nouă apariții. 

Nicio surpriză nici din punct de vedere al repartiției pe echipe. Dintre cei aleși, 5 au trecut pe la Real Madrid (Casillas, Ramos, Marcelo, Modric, Ronaldo) și 4 pe la Barcelona (Xavi, Iniesta, Messi, Neymar). 

Poate surprinde însă apariția lui Van Dijk. Chiar dacă în acest moment e considerat unul dintre cei mai buni stoperi din lume, olandezul joacă la nivel înalt de numai doi ani, de când s-a transferat de la Southampton la Liverpool. 

Echipa ideală a deceniului: Casillas- Lahm, Van Dijk, Sergio Ramos, Marcelo - Modric, Xavi Hernández, Iniesta - Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar

France Football a alcătuit echipa deceniului: Real Madrid și Barcelona domină

Vezi și: 

Vlad Dragomir, dorit de 3 echipe din Serie A! » Cuvinte speciale despre fostul „tunar”: „Are o calitate pe care nimeni nu o poate trece cu vederea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
magic4ever
magic4ever  •  30 Decembrie 2019, 10:47
Postat de thebluestlion pe 29 Decembrie 2019, 22:09

Neymar? Serios? Le-ar căra ghetele!

Neymar asa petrecaret cum este el are 61 de goluri la nationala Braziliei in 102 meciuri....la cei 27 de ani ai lui are vreo 300 de goluri inscrise pana acum...

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  30 Decembrie 2019, 00:16

*** urmasul *** unde este ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thebluestlion
thebluestlion  •  29 Decembrie 2019, 22:09

Neymar? Serios? Le-ar căra ghetele!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close