INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Francesco Totti i-a declarat război echipei de suflet: „Dacă aș fi acum tânăr, nu aș mai semna cu AS Roma”

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 13:56

Francesco Totti, 43 de ani, continuă atacurile de la distanță la adresa conducerii echipei pentru care a jucat toată cariera, AS Roma. Italianul s-a retras în 2017, după neînțelegeri repetate cu oficialii.  
 

Totti critică strategia de transferuri a clubului din capitala Italiei, recomandându-le impresarilor să nu colaboreze cu romanii. 

Întrebat ce ar face dacă ar fi impresar și l-ar avea pe tânărul Totti sub contract, legenda fotbalului italian a spus: „Nu l-aș duce să joace la Roma, pentru că cei de acolo l-ar vinde imediat”.

307 goluri în 786 meciuria marcat Francesco Totti la AS Roma

Totti își dorește să lucreze ca scouter. „Mi-ar plăcea să găsesc tinere talente. Și la academia mea de fotbal mereu caut să găsesc jucători promițători”.
 

Francesco Totti nu uită și nu iartă  

Francesco Totti s-a simțit neapreciat de șefii de la AS Roma și critică felul în care aceștia s-au purtat cu el: „Toată lumea știe că m-au obligat să mă las de fotbal. Voiau să mă retrag și-mi pregătiseră un contract de 6 ani ca director sportiv. 

Relația mea cu Franco Baldini a fost și este inexistentă. Am decis să plec pentru că nu se putea altfel din cauza neînțelegerilor cu clubul. Unul dintre noi trebuia să plece, așa că am făcut un pas în spate pentru că erau mulți oameni care îmi puneau piedici și generau haos” 

25 de ania jucat Francesco Totti pentru AS Roma

În ultimii ani, AS Roma a vândut fotbaliști importanți ca Alisson Becker și Konstantinos Manolas.

VEZI ȘI:

Zlatan Ibrahimovic, după revenirea la Milan: „Voiam să celebrez golul ca Dumnezeu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  08 Ianuarie 2020, 00:35

Fix ce i-a făcut Negoiță lui Dănciulescu, l-a obligat sa se lase și i-a oferit un post administrativ de a-cincea-roata-la-căruță

Vezi toate comentariile (1)
Comentează