INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Chelsea și-a găsit noul antrenor: Frank Lampard » „Aș fi surprins dacă nu ar veni el”

Frank Lampard / FOTO: Guliver/GettyImages
Frank Lampard / FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 14:42

Frank Lampard, 41 de ani, dintre care 13 petrecuți pe „Stamford Bridge”, ar putea semna cu Chelsea. Actualul antrenor, Maurizio Sarri ajunge la Juventus.

Cum italianul Maurizio Sarri va pleca, urmând să fie numit foarte probabil la Juventus chiar în această săptămână, Chelsea a început negocierile cu Frank Lampard. Italianul Massimiliano Allegri este și el pe listă, dar Frank Lampard, fost internațional englez, care a jucat 13 ani pe „Stamford Bridge” are cele mai mari șanse de a deveni al 13-lea manager din "era Abramovici"

Lampard, 41 de ani pe 20 iunie, ar fi „alegerea perfectă”, cum spune Rio Ferdinand în Daily Mail.

„Aș fi surprins dacă nu ar veni el”. Are și o explicație: „Cei de la Chelsea au încercat cu toate acele nume mari. Fără să fie lipsă de respect față de Allegri, care a reușit lucruri incredibile la Juventus, dar i-au avut deja pe Ancelotti, Conte, Sarri, Mourinho. Performanțe extraordinare, însă n-au rămas prea mult. Vor continua la fel, aruncând bani pe manageri cărora trebuie să le plătești compensațiile după doi ani? Sau vor merge pe mâna cuiva pe care fanii îl iubesc?”.

La primul sezon ca manager, Lampard a propulsat-o pe Derby în finala play-off-ului de promovare în Premier, pierdut în fața lui Aston Villa.

13trofee a cucerit Lampard în 13 ani la Chelsea, inclusiv Liga Campionilor (2012) și Europa League (2013)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Luis Enrique, decizie categorică! Ce se va întâmpla la meciul cu România din septembrie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează