INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA U21 - UCRAINA U21 1-3

FOTO Mudryk-fantastic! Ucraina a revenit electrizant în fața Franței și merge în semifinalele EURO 2023 » Programul partidelor decisive

FOTO: Raed Krishan (GSP.ro) +21   FOTO
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de , - Publicat duminica, 02 iulie 2023 23:54 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 00:05

Ucraina U21 a învins Franța U21, scor 3-1, pe Cluj Arena, și s-a calificat în semifinalele EURO 2023. În faza grupelor, ucrainenii trecuseră și de naționala lui Săndoi, 1-0. Naționala lui Ruslan Rotan a obținut și biletul pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

  • Ucraina U21 va juca în semifinale împotriva Spaniei U21, pe arena din Ghencea. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Israel U21 și Anglia U21.

Franța, naționala cu cel mai valoros lot la startul Europeanului de tineret, avea toate motivele să privească cu optimism „sfertul” contra Ucrainei. Câștigase tot în grupă, era obișnuită cu orașul Cluj-Napoca, toate partidele ei de până acum fiind programate aici.

FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
+17 FOTO

Mudryk, genial în Ucraina U21 - Franța U21

Debutul partidei părea să confirme calculele specialiștilor. Barcola l-a găsit pe Rayan Cherki în interiorul careului, iar marea speranță a lui Lyon a preluat elegant și a finalizat cu sânge rece.

Sărbătoarea „cocoșilor galici” a fost stricată de un anume Mykhailo Mudryk. Starul lui Chelsea, absent în faza grupelor din cauza unei accidentări, a produs două acțiuni încântătoare. 

În minutul 31 a obținut o lovitură de pedeapsă, după o cursă în care a năucit doi adversari, iar în minutul 44 a trimis o pasă genială, de peste 40 de metri, către Sudakov.

Mudryk-fantastic! Ucraina a revenit electrizant în fața Franței și merge în semifinalele EURO 2023 » Programul partidelor decisive
Pasa lui Mudryk către Sudakov

Naționala lui Ruslan Rotan a predat în continuare o lecție de fotbal. Nu a făcut pasul în spate, nu a cedat niciun centimetru de teren, reușind să păstreze avantajul.

Franța a avut șansele ei. În minutul 81, Wahi a reușit să îl învingă pe temerarul Trubin, dar reușita a fost anulată din camera VAR pentru ofsaid.

Căpitanul Bondarenko a avut ultimul cuvânt de spus. Mijlocașul central al lui Șahtior a finalizat cu o „scăriță”, în minutul 86, și a declanșat sărbătoarea.

Vecinii din Nord vor da din nou piept cu „Furia Roja”, reprezentativă pe care a ținut-o în șah în ultimul meci al grupei B, o remiză spectaculoasă, scor 2-2.

Programul semifinalelor EURO 2023: 

  • Israel U21 - Anglia U21 » 5 iulie, ora 19:00 » Adjarabet Arena, Batumi
  • Spania U21 - Ucraina U21 » 5 iulie, ora 22:00 » Stadionul Steaua, București

Când se joacă finala Euro 2023:

  • Va fi găzduită de Batumi Arena (Batumi), pe 8 iulie, de la ora 19:00

FINAL. Franța U21 - Ucraina U21 1-3

Franța U21 - Ucraina U21, echipe de start: 

Franța U21: Chevalier - Kalulu, Simakan, Lukeba, Nkounkou - Le Fee, Caqueret, Thura - Barcola, Gouiri, Cherki 
Selecționer: Sylvain Ripoll 

Ucraina U21: Trubin - Sych, Batagov, Talovierov, Vivharenko - Brazhko, Bondarenko - Kashchuk, Sudakov, Mudryk - Kryshiv 
Selecționer: Ruslan Rotan

Stadion: Cluj Arena
Arbitru: Joao Pinheiro

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Tatuajul de pe antebraț și secretul supertransferului lui Szoboszlai » De ce a vrut starul Ungariei să semneze neapărat cu Liverpool

Două schimbări în regulile fotbalului » Pentru arbitri și portari! Se pregătește modificarea radicală a legii ofsaidului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  03 Iulie 2023, 23:21

Ce e " tabletea"? De atîta plimbat (cu oile), nu mai știi nici să scrii! Da, francezi au jucători de culoare! Mama ce descoperire ai făcut! Zici că ai găsit gaura la macaroana!

duculetm
duculetm  •  03 Iulie 2023, 16:45

Ce departe suntem de fotbalul aratat de cele 2 echipe!! Nici in visele cele mai optimiste nu vad ca fotbalistii romani sa joace asa!

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  03 Iulie 2023, 15:38
Postat de Dontlookbackwithanger pe 03 Iulie 2023, 09:45

Ce mai faci ternule? Tot pe GSP? Cum de stai așa mult pe site daca tot te lauzi că te plimbi prin lume? Oițele ce îți mai fac? Le ai dus la scăldat?

E tabletea mea sa rad de prosti zilnic, merita timpul. Vad ca inca te ascunzi dupa fusta mamei online :)) ma mir ca "francezii" au preferat meciul cand puteau sa fure si sa dea foc

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close