INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Frații Hazard s-ar putea reuni ca adversari în campionatul Belgiei: toți trei la echipe diferite din Bruxelles » De cine depinde totul

Kylian (stânga), Eden (centru) și Thorgan (dreapta) ar putea deveni adversari în campionatul Belgiei // Foto: Imago
Kylian (stânga), Eden (centru) și Thorgan (dreapta) ar putea deveni adversari în campionatul Belgiei // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 16:53 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 17:25

Eden Hazard (32 de ani), rămas liber după ce Real Madrid i-a reziliat acordul, a primit o ofertă de la Union Saint-Gilloise. Mijlocașul belgian nu e tentat să o accepte, dar Thorgan Hazard (Anderlecht) și Kylian Hazard (Molenbeek) insistă să semneze!

Eden Hazard nu și-a mai găsit echipă, după ce a fost forțat să renunțe la ultimul sezon de contract cu Real Madrid. De fapt, nici nu a vrut, gândindu-se la varianta retragerii. „Vreau să mă bucur și de viață, să beau câteva beri”, a mărturisit recent fostul star al naționalei Belgiei. 

Care se simte foarte bine în capitala Spaniei și nu ia în calcul să se mute de-acolo. Deși familia și agenții săi insistă să nu agațe ghetele în cui la 32 de ani, Eden nu e atras de oferte. Cea mai recentă vine de la Union Saint-Gilloise, candidată la titlu în Pro League.

Ce prăbușire! La 32 de ani, a fost dat afară de la Real Madrid, dar se interesează de el doar Molenbeek
BELGIA
Ce prăbușire! La 32 de ani, a fost dat afară de la Real Madrid, dar se interesează de el doar Molenbeek

Se mută Eden Hazard în capitala Belgiei?

Visul clanului Hazard este de a-i reuni pe toți cei trei frați la Bruxelles. Doi s-au transferat deja: Thorgan (30 de ani) a semnat un contract până în 2026, după ce Anderlecht i-a plătit 4 milioane de euro Borussiei Dortmund, iar Kylian (28 de ani) a ajuns la Molenbeek în iulie 2022, la parametru zero.

Iar acum a treia formație din Bruxelles prezentă în liga de elită a Belgiei îi face curte lui Eden. Numai că, așa cum scrie cotidianul AS, există și o altă piedică importantă, salariul pe care îl va primi. La Real, încasa 27 de milioane de euro brut, o sumă pe care nu și-o poate permite nimeni în Pro League, din rațiuni de fair-play financiar.

Eden Hazard a jucat doar 73 de meciuri la Real Madrid

Eden Hazard are 7 goluri și 11 assisturi în 73 de partide pentru Real Madrid. Mijlocașul n-a mai evoluat în La Liga din septembrie 2022, iar ultima sa apariție datează din 3 ianuarie 2023, în jocul de Cupă cu Cacereno. 

Los blancos l-au cumpărat în 2019 de la Chelsea cu 113 milioane de euro, iar acum a ajuns la o cotă de piață mizerabilă, 5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.de.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Manchester United, îngrijorată de implicarea agentului lui Ten Hag în politica de transferuri a clubului

Vedeta lui Bayern a început să strâmbe din nas » Supărat că antrenorul Thomas Tuchel l-a uitat pe bancă

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează